Jeftiniji hotelski smještaj za ruske turiste

Jeftiniji hotelski smještaj za ruske turiste

Jeftiniji hotelski smještaj za ruske turiste. Crna Gora je, imajući u vidu događanja na svjetskom ekonomskom tržištu, snizila cijene hotelskih aranžmana za rusko tržište.

Crna Gora

PODGORICA – Crna Gora je, imajući u vidu događanja na svjetskom ekonomskom tržištu, snizila cijene hotelskih aranžmana za rusko tržište, izjavio je državni tajnik u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, Predrag Jelušić.

Iz Nacionalne turističke organizacije (NTO) Crne Gore najavili su da su se Jelušić i direktorica NTO-a, Željka Radak Kukavičić, koji predvode crnogorsku delegaciju na međunarodnom sajmu turizma u Moskvi, prvog dana sajma sastali sa predstavnicima nadležnih državnih institucija iz područja turizma, ruskih turoperatora i medija.

Predstavnici dvije zemlje razgovarali su o mogućnostima unapređenja suradnje i promocije već poznatog crnogorskog turizma na ruskom tržištu i dogovorili otvaranje ureda turističkih organizacija ove dvije zemlje, u Crnoj Gori i u Rusiji.

Jelušić je izjavio kako se nada da će ruski turisti i ove godine izabrati Crnu Goru kao svoju turističku destinaciju, imajući u vidu prije svega sličnost kultura i jezika dvije zemlje, kao i činjenicu da se ruski turisti u Crnoj Gori osjećaju dobrodošlima.

 

Izvor: Novosti online

Želite li upoznati sve ljepote Rusije i zemalja bivšeg SSSR-a – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju te pružiti svu potrebnu podršku u vezi putovanja.

…jer putovanje u Rusiju počinje u Alantis Travel-u

« Vrati se na prethodnu stranicu