Vladimir Putin: “Turoperateri koji prodaju putovanja Transaerom, sami preuzimaju sve rizike!”

“Turoperateri koji i dalje prodaju aranžmane sa uključenim avio kartama tvrtke Transaero, moraju preuzeti sav rizik na sebe”, izjavio je ovo za masovne medije Vladimir Putin.

putin-rus

Prema izjavi ministra prometa Maxima Sokolova, ovo se odnosi na sva područja na kojima prometuje Transaero osim za tri: Hurgardom, Sharm el-Sheikhom i Dominikanskom Republikom gdje je sklopljen ugovor o prometu između Aeroflota i Biblio Globusa.

Iz izvještaja Aeroflota saznajemo da će u periodu od 25.10.2015. do 15.12.2015. oni osigurati prijevoz za sve Transaerove putnike, dok će putnike Biblio Globusa preuzeti Orenburg Airlines koji će prometovati na relacijama Moskva – Hurghada, Moskva – Sharm El Sheikh, Moskva – Punta Cana u iznosu koji se određuje sporazumom između dviju tvrtki – “Orenburg airlines” i “Biblio Globusa”. Karte za sve ostale Transaerove letove koje turoperateri prodaju – nisu osigurane.

Ministar Sokolov je također rekao da je od početka rujna više od 1.7 milijuna turista putovalo Transaerom, a do sredine prosinca potrebno je prevesti oko 240 tisuća putnika.

“Doista više nema nikakvih karata za prodaju, ali neke putničke agencije u svojim aranžmanima još uvijek nude prijevoz Transaerom. Svi oni koji i dalje nastave s tim moraju biti svjesni da sami u potpunosti preuzimaju sve rizike”, rekao je u odgovoru na Putina.

 

Izvor: Travel Russian News

Želite li upoznati sve ljepote Rusije i zemalja bivšeg SSSR-a – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju te pružiti svu potrebnu podršku u vezi putovanja.

…jer putovanje u Rusiju počinje u Alantis Travel-u

« Vrati se na prethodnu stranicu