Veliko srce Rusije – Moskva, 01.08. – 5 dana/4 noći

Veliko srce Rusije – Moskva, 01.08.

Moskva – prijestolnica carske, moderne Rusije, riznica kulture koja čuva blago i drevno naslijeđe unutar veličanstvenih zidina čuvenog Kremlja. Grad koji zadivljuje svojom veličinom, širokim bulevarima, predivno uređenim parkovima… Svojom raskoši, ljepotom i bogatstvom, ostavlja utisak autoriteta i moći. Upoznajte predivnu Moskvu, koja ima što ponuditi brojnim turistima iz cijelog svijeta. 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • povratnu zrakoplovnu kartu na direktnim letovima Zagreb-Moskva-Zagreb, ekonomska klasa

SU2041   ZAG SVO 1305 1705
SU2040   SVO ZAG  1005 1215  

 • zrakoplovne pristojbe (u iznosu od 1200 kn, promjenjivo do datuma izdavanja karata)
 • 4 noćenja sa doručkom u hotelu 4*, smještaj u dvokrevetnoj sobi
 • transfere aerodrom – hotel – aerodrom
 • panoramski razgled Moskve autobusom, razgled povjesnog centra Moskve pješice, razgled Kremlja i posjet katedrala
 • vođenje s lokalnim vodičem na hrvatskom jeziku
 • potvrđenje (voucher) za ishođenje ruske vize
 • osiguranje od jamčevine, troškove organizacije i realizaciju putovanja
 •  
 • VRIJEDNOST VIŠE: metro karta za 3 dana sa neograničenim brojem vožnje

Cijena paketa po osobi u kunama

HotelRedovna cijena  u 1/2 sobiDoplata za 1/1 sobu
Hotel 4*4 990 kn

990 kn

Cijena na bazi minimalno: 10 osoba.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • vizu (trošak vize 550 kn za gotovinsko plaćanje sa uključenom uslugom posredovanja – cijena za redovni postupak ishođenje 7 radnih dana; hitni ili ekpresni postupak uz nadoplatu)
 • putno zdravstveno osiguranje (obavezno za ishođenje vize) – preporučamo i osiguranje od otkaza putovanja
 • fakultativne izlete (rezervacija I plaćanje unaprijed)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu
 • dodatne obroke I usluge koji nisu navedeni u programu

Cijena izleta po osobi u kunama

Fakultativni izletiTrajanje (sati)Minimum 4 osobe
Vožnja brodom rijekom Moskvom (vodič, brod)2,5420
Razgled Moskvoskog metroa1-1,5150
Sergijev Posad8520
Muzej likovne umjetnosti A. S. Puškina (ulaznice, vodič)3440
Imanje Kolomenskoje (transfer, ulaznice, vodič)4470

VAŽNO!!!

Putovnica mora vrijediti najmanje šest mjeseci od predviđenog datuma izlaska iz Rusije. Prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti kopiju putovnice.
Kategorije hotela odgovaraju službenim lokalnim kategorizacijama.
Cijene zrakoplovnih pristojbi podložne su promjenama i konačni iznos potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
Aviokompanija ima pravo promijene vremena leta.
Atlantis zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene tečaja RUB i EUR većih od 1,5%, nedostatka mjesta u ekonomskoj klasi na zrakoplovu, te nedostatku slobodnih soba u hotelima u kojima je predviđen smještaj, promjenu cijena ulaznica u objektima koji se posjećuju.
Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda ovisno o radnom vremenu muzeja ili eventualnih gužvi, praznika ili neke situacije više sile nastale na destinaciji.
Fakultativne izlete je potrebno rezervirati I platiti unaprijed.

1. dan

Grad Moskva

Polazak iz Zagreba direktnim letom u 13:05 h. Predviđen dolazak u Moskvu u 17:05 h. Moskva je jedan od najbitnijih i najvećih svjetskih glavnih gradova, koji broji više od 13 milijuna stanovnika. Brojne kulturne, povijesne i arhitektonske znamenitosti, tajanstvenost i neobičnost ruskog duha kojim je prožeta i mnoštvo različitih turističkih sadržaja čine Moskvu jednom od najzanimljivijih i najpopularnijih svjetskih metropola. Transfer do hotela. Smještaj u hotelu. Noćenje.

2. dan

Kremlj zidDoručak. Odlazak na panoramski razgled Moskve: Voziti ćemo se glavnim ulicama i avenijama (Tverskaya, Sadovoe koltso, Kuituzivski prospect, itd) te ćemo vidjeti – Bolshoy teatar, Lubyanka /zgradu FSB bivši KGB, Novodjevičanski manastir, Park Pobjede i druge znamenitosti. Zaustaviti ćemo se kod Crkve Hrista spasitelja, na Vrapčevim brdima (Vorobyevi Gory), najvišem moskovskom vidikovcu otkuda se pruža prekrasan pogled na Moskvu, preko stadiona Luzhniky prema centru grada, te pogled na Glavno moskovsko sveučilište Lomonosov (MGU) i sve to uz zanimljivu priču našeg vodiča o povijesti i sadašnjem životu Moskve. Fakultativno predlažemo vožnju brodom rijekom Moskvom. Izlet brodom postao je nezaobilazna pustolovina pri posjetu Moskvi. Na brodu možete naručiti piće ili ručak. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. dan

Metro Moskva

Doručak. Odlazak na razgled centra Moskve pješice: Crveni trg, glavna robna kuća GUM, katedrala Vasilija Blaženog, Lenjinov mavzolej, nacionalni povijesni muzej, zidine Kremlja, Aleksadrov vrt, Manežni trg i još puno toga. Razgled Moskovskog Kremlja, koji nije samo srce Moskve i Rusije nego i najveća utvrda u cijeloj Europi koju je ruski narod očuvao sve do danas. Obilazeći Kremlj saznati ćete što riječ “kremlj” znači, zašto nikada nitko nije pucao iz Car-puške, tko je lijevao Car-zvono, što znači izraz “derati se po cijeloj Ivanovskoj” i kako je to povezano s Kremljom. Fakultativno predlažemo razgled Moskvoskog metroa, koji ima više od 150 metro stanica, od kojih 44 sagrađeno kao izvanredno arhitektonsko dostigniće i imaju više kristalnjih lustera, nego čitava Buckinghamska palača. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. dan

kolomenskoe

Doručak. Slobodan dan za vlastite aktivnosti. Predlažemo cijelodnevni fakultativni odlazak u Ruski Vatikan, grad Zlatnog prstnja Rusije – Sergijev Posad. Posjet Trojstvenoj lavri svetoga Sergeja. Manastir je na popisu svjetske baštine, a poznat je i po bogatoj zbirci ikona (Andrej Rubljov). Ili poludnevni posjet muzeju likovne umijetnosti A.S. Puškina, imanju Kolomenskoje. Noćenje.

5. dan

Avion

Doručak u hotelu. Odjava iz hotela te transfer na aerodrom. Let iz Moskve u 10:05 h. Predviđen dolazak u Zagreb u 12:15 h.

 

 

FAKULTATIVNI IZLETI – OPIS I CIJENE:

IMANIJE KOLOMESKOJE

Drevne selo Kolomensko povijesno je mjesto poznato po svetištima ruskoga naroda. Još od 14. stoljeća služilo je kao imanje poznatih kraljeva i kneževa Moskve. Jedinstven arhitektonski kompleks nastao je u razdoblju od 16. i 17 stoljeća i danas se prostire na 390 hektara. Među brojnim zanimljivostima tu je i crkva Uznesenja koja je 1994. godine uključena u UNESCO-ov popis svjetske kulturne baštine.
CIJENA – 470 kn po osobi.

MUZEJ LIKOVNE UMJETNOSTI A. PUŠKINA

Državni muzej likovne umjetnosti A.S. Puškina u Moskvi predstavlja jednu od najvećih kolekcija djela stranih umjenika u Rusiji. Veličanstvena zgrada je bež boje i podsjeća na dvorac. Izložena djela su većinom umjetnika Zapadne Europe, kao što su Pablo Picaso , Chagall… Na prvoj etaži raspoređena su antička djela, kao i gipsane figure iz Egipta. Na drugom katu su slike, grafike, skulpture u srednjeg vijeka, stare Grčke i Rima, te najpoznatijih umjetnika u svijetu u broju. Zbirka broji oko 750.000 primjeraka. Nabrajati remek-djela bio bi mukotrpan posao. Ukratko: u muzeju možete pratiti povijest umjetnosti cijelog svijeta.
CIJENA – 440 kn po osobi.

 

 

 

 


Odaberite vrstu hotela u kojima želite odsjedati:

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Veliko srce Rusije – Moskva, 01.08. – 5 dana/4 noći

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Veliko srce Rusije – Moskva, 01.08. – 5 dana/4 noći 1-10 osoba
18.06.20204900,00kn
01.08.20204990,00kn

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Veliko srce Rusije – Moskva, 01.08. – 5 dana/4 noći

dodatni izleti
Kontakt informacije

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:
« Vrati se na prethodnu stranicu