Veličanstveni St. Petersburg, 4 dana, 11.10.

Veličanstveni St. Petersburg, 4 dana/3 noći,
 11.10.-14.10.

Rijetko da bilo koji grad može konkurirati St. Petersburgu po svojoj ljepoti, veličanstvenosti, arhitekturi i bogatstvu povijesnih spomenika. Kako bi istražili ovaj grad treba vremena. No, dovoljan je čak i jedan trenutak kako bi osjetili  njegovu jedinstvenu ljepotu i bogatstvo. Za one koji su zainteresirani za kulturu i povijest, St. Petersburg je savršena destinacija za odmor.

CIJENA UKLJUČUJE:

– noćenje sa doručkom u hotelu 3*  po osobi, smještaj u dvokrevetnoj sobi
– transfere aerodrom –  hotel – aerodrom
– prijevoz na izletima  
– povratnu zrakoplovnu kartu na direktnim letovima Zagreb-St. Petersburg- Zagreb, ekonomska klasa  
– Izlete: Panoramski razgled, Carsko selo, Emitraž, vožnja brodom rijekom Nevom.
– vođenje sa lokalnim vodičem na hrvatskom jeziku
– ulaznice u Carsko Selo, Ermitaž, karte za brod
– potvrđenje (voucher) za ishođenje ruske vize

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U KN (na bazi 10 osoba)

HotelRedovna cijena 1/2 soba
FM cijena
Doplata za 1/1
3*

3990,00   

3290,00

990,00

CIJENA NE UKLJUČUJE:

– zrakoplovne pristojbe, obvezna doplata 900 kn po osobi (promjenjive do datuma izdavanja karata)
– vizu (trošak vize 550 kn za gotovinsko plaćanje sa uključenom uslugom posredovanja – cijena za redovni postupak ishođenja 7 radnih dana; hitni ili ekpresni postupak uz nadoplatu)
– putno zdravstveno osiguranje (obavezno za ishođenje vize) – preporučamo i osiguranje od otkaza putovanja
– fakultativne izlete (rezervacija I plaćanje unaprijed)
– dodatne obroke I usluge koji nisu navedene u programu

MOGUĆI POLASCI IZ PULE, SPLITA I DUBROVNIKA : doplata 250 kn za povratni let.

VAŽNO:

Putovnica mora vrijediti najmanje šest mjeseci od ulaska u zemlju. Kopiju putovnice prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti prodajnom mjestu.
Kategorije hotela odgovaraju službenim lokalnim kategorizacijama.
Cijene zrakoplovnih pristojbi podložne su promjenama i konačni iznos potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
Atlantis zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene tečaja RUB i EUR većih od 1,5%, nedostatka mjesta u ekonomskoj klasi na zrakoplovu, te nedostatku slobodnih soba u hotelima u kojima je predviđen smještaj.
Organizator može promjeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda ovisno o radnom vremenu muzeja ili eventualnih gužvi, praznika ili neke situacije više sile nastale u destinaciji.  
Fakultativne izlete je potrebno rezervirati unaprijed.

Želite li sami ishoditi vizu za Rusiju, pogledajte što Vam sve treba na linku. Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte. Putovanja u Rusiju počinju u Atlantis travelu.

 

1. dan: četvrtak, 11.10.

Питер

Polazak iz Zagreba direktnim letom u 14:20 h. Predviđen dolazak u St.Petersburg u 18:00 h. Organizirani transfer do hotela. Navečer slobodno vrijeme – predlažemo večeru u jednom od mnogobrojnih restorana te šetnju gradom uz promatranje dizanja mostova.

2. dan: petak, 12.10.

biciklom po st peterburgu

Doručak u hotelu. U jutarnjim satima odlazak na razgled grada. Panoramski razgled najbitnijih znamenitosti Petersburga  s lokalnim vodičem: Nevsky Prospekt, Kazanska katedrala, Palace square, Zimski dvorac, Trg Senata, spomenik Petra Velikog (brončani konjanik), utvrda Petra I Pavla, katedrala Sv.Izaka, krstarica Aurora. Odlazak u Carsko selo. Carsko selo (Pushkin) – ljetna rezidencija carice Katarine Velike. Carsko selo podsjeća na dvorce iz bajki – prelijepo uređeni vrtovi, parkovi, raskošni paviljoni i jezera.  Sama palača carice Katarine veliko je i elegantno zdanje s fasadama ukrašenim u raskošnom baroknom stilu te čuvenom Jantarnom sobom, gdje su zidovi obloženi jantarom, a sama težina sobe je 6 tona. Povratak u St Petersburg. Noćenje.

3. dan: subota, 13.10.

zimska-palaca

Doručak u hotelu. Posjet Ermitažu, jednom od najvećih muzeja Svijeta. Ova veličanstvena zbirka se skupljala oko 250 godina te sadrži otprilike 3 milijuna umjetničkih djela i spomenika svjetske kulture koji datiraju iz kamenoga doba do modernih vremena. Vidjet ćete djela Titiana, Raffaela, Rembrandta, Rubensa, Moneta.  Dalje izlet krstarenje Nevom. Zaplovit ćemo najljepšim vodenim putevima Peterburga: rijekom Nevom, Fontankom, Kjurkovim kanalom, Mojkom i Zimskim kanalom. Na njihovim obalama smještene su najpoznatije znamenitosti sjeverne prijestolnice. Ovaj izlet prava je prilika da se upoznate s poviješću i kulturom Rusije koje su stvarali neki od najvećih svjetskih genija. Noćenje.

4. dan:  nedjelja,14.10.

peterhof

Doručak u hotelu. Odjava iz hotela. Predlažemo Fakultativni izlet u Peterhof, koji se naziva i ruski Versailles. Kompleks palača i parkova izgrađen je u baroknom stilu s elementima negotike, neobaroka i klasicizma. Prostire se na površini od 607 hektara. Pažnju će vam zasigurno privući kaskada s 200 brončanih kipova i 64 raskošno izgrađene fontane koje su jedan od najčešćih motiva razglednica i fotografija. Organizirani transfer na aerodrom. Let iz St. Petersburga u 19:00 h. Predviđen dolazak u Zagreb u 20.50 h. 


Odaberite vrstu hotela u kojima želite odsjedati:

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Veličanstveni St. Petersburg, 4 dana, 11.10. 1-10 osoba

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Veličanstveni St. Petersburg, 4 dana, 11.10.

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Veličanstveni St. Petersburg, 4 dana, 11.10. 1-2 osoba

dodatni izleti
Kontakt informacije

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:
« Vrati se na prethodnu stranicu