Uskoro suradnja klinike Gazprom i Termi Selce

Uskoro suradnja klinike Gazprom i Termi Selce

 

Zdravstveni turizam Uskoro suradnja klinike Gazprom i Termi Selce

Uskoro suradnja klinike Gazprom i Termi Selce. Da je suradnja itekako uspješna i moguća, dokazuje primjer Poliklinike Terme Selce i direktorice Vlaste Brozičević, liječnice Hrvatske skijaške reprezentacije i Europskog olimpijskog odbora te Svjetske skijaške federacije. “Već dugo surađujemo s ruskim liječnicima iz sportske medicine”.

“Tako su ruske skijaše proteklih godina u Austriji operirali naši suradnički ortopedi te su prošli rehabilitaciju u Termama Selce”, kaže Brozičević, naglasivši da su postali prava sportska obitelj. Proteklih su dana obišli suradničke klinike u Moskvi i govorili Rusima o rehabilitaciji u blagoj mediteranskoj klimi na Kvarneru i aktivnostima cijele godine. Suradnju će nastaviti već u travnju, a Rusi će poslati svoje fizioterapeute na školovanje u Terme Selce. “Bili smo gosti zatvorene klinike visokih standarda Gazprom, koja je prepoznala naše potencijale, te smo se dogovorili za nekoliko diferentnih programa slanja njihovih pacijenata”.

“Riječ je o individualnim programima, a poslije bi se dolazak mogao organizirati i u grupama”, dodaje Brozičević. Dolaskom u Moskvu produbili su kontakte sa suradnicima i agencijama u Moskvi te imaju pozitivne dojmove. Zaposlili su i djelatnicu koja govori ruski jezik kako bi se kvalitetno pripremili za ruske goste. Već ovoga ljeta očekuju povećan broj dolazaka pacijenata koji žele unaprijediti svoje zdravlje i koji znaju prepoznati vrhunsku uslugu, ali i sve što ide uz to, gastronomiju i kvalitetan smještaj, jer bez toga – ništa.

 

Izvor: Glas Slavonije

Želite li upoznati sve ljepote Rusije i zemalja bivšeg SSSR-a – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju te pružiti svu potrebnu podršku u vezi putovanja.

…jer putovanje u Rusiju počinje u Atlantis Travel-u

« Vrati se na prethodnu stranicu