Steven Seagal nakon srpskog, dobio je i rusko državljanstvo

stiven-segalGlasnogovornik ruskog predsjednika Dmitry Peskov objasnio je kako je Seagal otvoreno isticao simpatije prema Rusiji i Putinovoj politici te stoga ne postoji nikakva prepreka da mu daju rusko državljanstvo

Steven Seagal (64) gaji simpatije prema Rusiji pa mu je Vladimir Putin (64) odlučio dati državljanstvo. Vijest je na Twitteru objavio zamjenik ruskog premijera, Dmitry Rogozin (52).

– Čestitam svom prijatelju Steveu na činjenici da je sada postao naš državljanin – stoji na društvenoj mreži.
Glasnogovornik ruskog predsjednika Dmitry Peskov (49) objasnio je kako je Seagal otvoreno isticao simpatije prema Putinovoj politici te stoga ne postoji nikakva prepreka da mu daju rusko državljanstvo.
Osim što ima američko, a sada će imati rusko, akcijski glumac je ove godine dobio i srpsko državljanstvo. Steven je nekoliko puta posjetio Srbiju te je obećao da će je promovirati u svijetu.

Zanimljivo da mnogi Amerikanci ‘bježe u Rusiju očito svjesni da Amerika nije više ono što je nekad bila?

Izvor: 24sata.hr

Želite li upoznati sve ljepote Rusije i zemalja bivšeg SSSR-a – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju te pružiti svu potrebnu podršku u vezi putovanja.

…jer putovanje u Rusiju počinje u Alantis Travel-u…

 

« Vrati se na prethodnu stranicu