Rusko hrvatski gospodarski i investicijski forum

Rusko hrvatski gospodarski i investicijski forum

Rusko hrvatski gospodarski i investicijski forum

Rusko hrvatski gospodarski i investicijski forum. HGK poziva Vas da sudjelujete u gospodarskom izaslanstvu, koje će posjetiti rusku Federaciju, u sklopu 7. zasjedanja Međuvladine hrvatsko ruske komisije za trgovinsko gospodarsku i znanstveno tehnološku suradnju, od 17.-18.02.2015.
Hrvatsko gospodarsko izaslanstvo predvoditi će ministar gospodarstva Republike Hrvatske, Ivan Vrdoljak, a Hrvatska gospodarska komora, u suradnji sa svojim  partnerom, Trgovinsko industrijskom komorom Ruske Federacije, i uz potporu Ministarstva gospodarstva i Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, organizira Rusko hrvatsko gospodarski forum 17.02.2015. Također, u sklopu foruma održat će se i investicijska konferencija u organizaciji Agencije za investicije i konkurentnosti RH.

Žurna dostava Vaših prijava i iskazanih interesa za poslovanje na tržištu Ruske Federacije nam je od velike važnosti za što kvalitetniju organizaciju Rusko hrvatskog gospodarskog i investicijskog foruma, kao i poslovnih razgovora među predstavnicama hrvatskih i ruskih gospodarstvenika, pa Vas molimo da svoje ozbiljne prijave dostavite slanjem pokunjenog obrasca, a rok za dostavu podataka je do 29.10.2014.god. na e-mail sknezevic@hgk.hr ili faks: 01/4828379.
Dodatne informacije možete dobiti na tel. 01/4561508, kontakt osoba je Suzana Knežević iz Sektora za međunarodne poslove.

Atlantis Travel će Vam sa zadovoljstvom i na profesionalan način osigurati sve potrebno za Vaše putovanje u Rusiju, od zrakoplovnih karata, preko hotelskog smještaja do ishođenja viza.

« Vrati se na prethodnu stranicu