Rusima se nudi putovanje bez dizanja s kauča

Ruski Turstički informativni centri i Rostourism (Ruska turistička zajednica) pokreću kampanju “Putovanje od kuće s elektronskom putovnicom”

Cilj ove akcije jeste potaknuti turizam u budućnosti. S obzirom na trenutne mjere uzrokovane COVID- 19 , i samoizolaciju, Rusima se pruža prilika da virtualno putuju Rusijom i upoznaju svoju državu.

Za sudjelovanje u ovom projektu dovoljno je otići na web portal Vtravelbot, i ishoditi elektronsku turističku putovnicu. Sudionicima ovog projekte će se nuditi “putovanje” u određenu regiju Rusije , nakon čega će imati priliku odgovoriti na pitanja iz kviza. Odgovaranjem na pitanja, na njihovoj e-putovnici će biti upisani bodovi. Nakon svakog putovanja ostvaruju 100 bodova.

Sve bodove koje su skupili za vrijeme navedene kampanje ” Putovanje s e-putovnicom” ostat će na njihovoj putovnici do kraja 2021. g . Navedene bodove će moći koristiti u stvarnim putovanjima širom zamlje. Razmjena informacija sa ostalim sudionicima ovog “putovanja” bit će omogućena putem messengera, koji je najpoznatiji i najpopularniji kanal za komunikaciju s prijateljima.

/TOURBUS.RU

« Vrati se na prethodnu stranicu