Rusi osvojili devet medalja na Europskom prvenstvu u skokovima u vodu u Rijeci

Rusi osvojili devet medalja na Europskom prvenstvu u skokovima u vodu u Rijeci

Ruski juniori osvojili su devet medalja na Europskom juniorskom prvenstvu u skokovima u vodu u Rijeci.

111U skoku s tornja kod dječaka pobijedio je Ruslan Ternovoj (456,70 bodova), a treće je mjesto zauzeo Emilj Ibragimov (371,85 bodova). U skoku tornja u kategoriji juniora Maksim Lebedev zauzeo je drugo mjesto (486,05 bodova), prenosi Rsport.

Ternovoj je bio najbolji i u skoku s odskočne daske 3 m (485,55 bodova), dok je Grigorij Ivanov zauzeo treće mjesto (441,60 bodova). U skoku s odskočne daske 1 m među dječacima Dmitrij Belov osvojio je treće mjesto (384,70 bodova).

Vitalija Koroleva bila je druga u skokovima s odskočne daske 1 m među djevojčicama (325,70 bodova), dok je Jekaterina Nekrasova među juniorkama bila druga (390,85 bodova). U skoku s tornja među juniorkama broncu je osvojila Anna Čujnišena (371,10 bodova).

Želite li upoznati sve ljepote Rusije i zemalja bivšeg SSSR-a – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju te pružiti svu potrebnu podršku u vezi putovanja.

…jer putovanje u Rusiju počinje u Alantis Travel-u…

Izvor: http://hr.rbth.com

« Vrati se na prethodnu stranicu