Rusija … Velika, beskrajna i nevjerojatna!

Rusija … Velika, beskrajna i nevjerojatna!

Njena teritorija i kultura je toliko raznolika da možete putovati u Rusijom, što je češće moguće – i svaki put ćete otkriti ovu zemlju iznova.

Rusi sami se obraćaju svojoj zemlji, kao “Duša Rusija”.

Poznati nasljednici drevnog Bizanta,  zemlje s tisuću godina duge povijesti.

To je dom za više od 180 nacionalnosti. Već stoljećima, sve svjetske glavne religije su koegzistirale mirno u Rusiji.

Za turiste Rusija je atraktivna, ne samo zbog svoje drevne povijesti i zbog svoje kulture. Također je od velikog interesa za ljubitelje aktivnosti na otvorenom.

Nevjerojatno lijepi krajolici i planine subtropics na jugu zemlje …

Oymyakon  je najhladnije mjesto na Zemlji, a zimske temperature padaju do sedamdeset stupnjeva ispod nule, a to privlači sve veći broj turista iz cijelog svijeta.

Ruski Tibet – Altai …. Ruski sjever … donji tijek Volge – Akhtuba … lovišta Sibira …

Ruski kapital – Moskva – jedan je od najvećih megalopolisa na svijetu … U manjim gradovima i populacijskim centarima u kojima su sačuvane su tradicionalni načini ruskog života, narodnih obrta i umjetnosti.

I tisuće četvornih kilometara još neistraženom zemlje na jugoistoku Rusije, gdje nitko nikad nije postavio nogu.

Nema sumnje da su ove ogromne teritorije i njihova raznolikost imali utjecaj na jedinstven ruski karakter.

Rusija … Pokriva devet vremenskih zona i 83 regije – povijest, kultura i stanovnici koji su toliko različiti jedni od drugih. To su elementi koji su oblikovali ovu nevjerojatnu zemlju.

 Želite li upoznati sve ljepote Rusije i zemalja bivšeg SSSR-a – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju te pružiti svu potrebnu podršku u vezi putovanja.

« Vrati se na prethodnu stranicu