Red Wings uz Aeroflot i S7 povezuje Rusiju s Hrvatskom

red wingsRuska zrakoplovna kompanija Red Wings postala je redovni prijevoznik na dogovorenim letovima između Rusije i Hrvatske, objavljeno je na Internet stranici Federalne agencije za zračni promet. Uvedene su tri nove linije Moskva-Dubrovnik-Moskva (7 puta tjedno), Moskva-Pula-Moskva (7 puta tjedno), Moskva-Split-Moskva (5 puta tjedno).

Evgenij Kljucharev, generalni direktor Red Wingsa najavio je početak prodaje karata u bliskoj budućnosti. Planirana je izravna prodaja karata preko same zrakoplovne kompanije, ali i turoperatora koji su zainteresirani za suradnju, primjerice Pac-a.

Predsjednik uprave Pac-a Maksim Lobanov potvrdio je da postoje pregovori o prodaji zrakoplovnih karata, a prema njegovim riječima Red Wings uspješno zauzima nišu koju je do nedavno zauzimao Transaero, koji je sada u stečaju.

Prošle sezone za Hrvatsku su uz Transaero letjeli Aeroflot i S7, ali još je nejasno kolika će biti potražnja za zrakoplovima za ovu sezonu. S jedne strane Turska više nije adekvatan izbor za ljetovanje pa je Hrvatska postala odlična zamjena, no s druge strane zbog relativno viših cijena i nedostatka all inclusive ponuda je manje privlačna ruskim turistima.

http://www.tourdom.ru/

Želite li upoznati sve ljepote Rusije i zemalja bivšeg SSSR-a – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju te pružiti svu potrebnu podršku u vezi putovanja.

…jer putovanje u Rusiju počinje u Alantis Travel-u…

« Vrati se na prethodnu stranicu