Moskva: Razgled Moskve (Grad pun iznenađenja)

Moskva

 Moskva kao najveća europska metropola spoj je tradicionalne Rusije, sovjetskog vremena i modernih strujanja u svim segmentima života i kulture. Otkrijte s nama ovu čarobnu destinaciju. Moskva prekrasna, očaravajuća i zadivljujuća! Grad pun iznenađenja. Tajanstveni grad koji čuva uspomene na velike povijesne događaje, važne povijesne osobe, umjetnička i kulturna ostvarenja. U Moskvi se spajaju tragovi drevne povijesti i suvremene tehnologije, dva različita vremena žive u skladu i obogaćuju sve posjetitelje ovoga grada nezaboravnim iskustvom. Prijestolnicu Rusije nemoguće je u potpunosti upoznati čak i ako živite cijeli život u njoj. To je grad pun tajni i iznenađenja. Za vrijeme izlete posjetit ćete povijesni centar, osjetiti suprotnosti ovoga grada, uživati u ljepoti jedinstvene arhitekture i saznati nevjerojatne povijesne činjenice.

Izlet ide svakodnevno te traje 3 sata.

 Moskvu je teško usporediti s drugim svjetskim metropolama. Najveća europska metropola spoj je tradicionalne Rusije, sovjetskog vremena i modernih strujanja u svim segmentima života i kulture. Svoje tragove nisu ostavile samo povijest i umjetnost različitih doba, nego i 120 etničkih skupina i nacionalnosti koje su naseljene u tom bajkovitom gradu. Jedna od bitnih karakteristika ruske prijestolnice koncentracija je mnogih znamenitosti na malom području. Krećete li u obilazak grada, najbolje je početi u blizini Kremlja. Ne prelazeći veliku udaljenost moći ćete vidjeti velik broj sakralnih i svjetovnih građevina, spomenika, muzeja i dr. kulturnih bogatstava. Čemu posvetiti više pažnje, što treba vidjeti, što treba znati, što nikako ne smijete propustiti, reći će vam naši ljubazni vodiči i pratitelji koji jedva čekaju da vas upoznaju s velebnom Moskvom!

Želite li upoznati sve ljepote Rusije i zemalja bivšeg SSSR-a – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju te pružiti svu potrebnu podršku u vezi putovanja.

…jer putovanje u Rusiju počinje u Alantis Travel-u…

 

« Vrati se na prethodnu stranicu