St. Petersburg

This slideshow requires JavaScript.

Pozivamo vas da rezervirate putovanje u St. Petersburg i istražite jedan od najljepših gradova na svijetu. Grad Petra Velikog sadrži sve što je potrebno da vaše putovanje postane nezaboravno: visoku umjetnost, raskošnu arhitekturu, bogat kulturni život, sjajan noćni život, legendarnu povijest… Atlantis Travel i portal Russia.hr nude Vam priliku da posjetite Ermitaž, crkvu Spasa na krvi, Peterhof, Carsko selo, prošetajte Nevskim prospektom i provjerite zašto je St. Petersburg neizostavna destinacija bezbrojnih turista.

Veličanstvena Aurora Borealis je prekrasan prirodni fenomen pri kojem nebo svijetli u tisućama svjetala koja naizgled plešu. Pozivamo Vas na nezaboravnu potragu za za polarnom svjetlošću.

Kip Petra Velikog

Svakog četvrtka pozivamo Vas na nezaboravno putovanje. Individualni program. Upoznajte nezaboravni St. Petersburg, očaravajuć i neiscrpan kao vode rijeke Neve.

Iskoristite jedinstvenu priliku posjetiti St.Petersburg uz nas individualni program s direktnim letom do grada na Neve. Upoznajte grad veličanstvene ljepote i jedan od simbola velikog imperija, ruskog carstva.

Kip Petra Velikog

Paket “SMART” nudi Vam ekskluzivno individualno putovanje u St. Petersburg s uključenim izletima, koje će Vas odvesti u zaista veličanstven i kozmopolitski grad koji je nadmašio i samu Moskvu.

Pogled na crveni trg i Kremlj

Ruske prijestolnice, Moskva, Novgorod, Peterburg – gradovi su koje jednostavno morate upoznati, a ovo je putovanje idealna prilika!