St. Petersburg

This slideshow requires JavaScript.

Pozivamo vas da rezervirate putovanje u St. Petersburg i istražite jedan od najljepših gradova na svijetu. Grad Petra Velikog sadrži sve što je potrebno da vaše putovanje postane nezaboravno: visoku umjetnost, raskošnu arhitekturu, bogat kulturni život, sjajan noćni život, legendarnu povijest… Atlantis Travel i portal Russia.hr nude Vam priliku da posjetite Ermitaž, crkvu Spasa na krvi, Peterhof, Carsko selo, prošetajte Nevskim prospektom i provjerite zašto je St. Petersburg neizostavna destinacija bezbrojnih turista.

Pogled na crveni trg i Kremlj

Ruske prijestolnice, Moskva, Novgorod, Peterburg – gradovi su koje jednostavno morate upoznati, a ovo je putovanje idealna prilika!

Veličanstvena Aurora Borealis je prekrasan prirodni fenomen pri kojem nebo svijetli u tisućama svjetala koja naizgled plešu. Pozivamo Vas na nezaboravnu potragu za polarnom svjetlošću.

Kip Petra Velikog

Svakog četvrtka pozivamo Vas na nezaboravno putovanje. Individualni program. Upoznajte nezaboravni St. Petersburg, očaravajuć i neiscrpan kao vode rijeke Neve.

Iskoristite jedinstvenu priliku posjetiti St.Petersburg uz nas individualni program s direktnim letom do grada na Neve. Upoznajte grad veličanstvene ljepote i jedan od simbola velikog imperija, ruskog carstva.

Kip Petra Velikog

Paket “SMART” nudi Vam ekskluzivno individualno putovanje u St. Petersburg s uključenim izletima, koje će Vas odvesti u zaista veličanstven i kozmopolitski grad koji je nadmašio i samu Moskvu.