Moskva

This slideshow requires JavaScript.

Ruska prijestolnica, slavna Moskva, jedan je od onih gradova koji nikad ne spava. Rezervirajte putovanje u Moskvu i uživajte u nevjerojatnim građevinama, prirodnim ljepotama, uzbudljivom noćnom životu, kulturnim događanjima i znamenitostima. Što god tražite – opuštanje u miru prirode, dinamiku velegradskog života, uzbuđenje noćnih izlazaka, putovanje u daleku povijest, raskoš, duhovno i kulturno bogatstvo – Moskva vam može pružiti baš sve.

Pogled na crveni trg i Kremlj

Ruske prijestolnice, Moskva, Novgorod, Peterburg – gradovi su koje jednostavno morate upoznati, a ovo je putovanje idealna prilika!

Crkva Hrista Spasitelja

Upoznajte legendarnu Moskvu, glavni grad Rusije i uživajte u brojnim znamenitostima i nevjerojatnoj dinamici istočnoeuropskog megapolisa.

Veličanstvena Aurora Borealis je prekrasan prirodni fenomen pri kojem nebo svijetli u tisućama svjetala koja naizgled plešu. Pozivamo Vas na nezaboravnu potragu za polarnom svjetlošću.

Crvetni Trg

Susret s Moskvom je uvijek uzbudljiv, kao prvi spoji, koji se pamti cijeli život.

Top

Moskva je ruska prijestolnica i jedan od najljepših i najvećih svjetskih gradova, grad na rijeci Moskva i 7 brežuljaka – i vaš dom za sljedeće tri noći…

Nezaboravna Moskva – Smart paket: smještaj + ind. transfer + 3 izletaPozivamo Vas da upoznate Rusku bogatu povijesti i kulturu , odaberite muzeje s tematikom koja je Vama bliskaSusret s Moskvom je uvijek uzbudljiv, kao […]