Sankt Peterburg

Grad veličanstvene ljepote i jedan od simbola Rusije. Osnovan i sagrađen prema ukazu Petra Velikog prije tri stoljeća na obalama Baltičkog mora, a po uzoru na tadašnje europske prijestolnice. Raskošne palače, brojne crkve i katedrale, svjetski poznati muzeji i kazališta, te iznimna arhitektonska baština čine ovaj grad posebnim mjestom koji se s pravom ubraja u vrh svjetskih turističkih destinacija.

Moskva - Kremlj

Klasična romantika Ruskih gradova Sankt Petersburg i Moskva iz PuleSankt-Peterburg – smješten na sjeveru Rusije, na obali rijeke Neve, grad pun kulture i povijesti, dramatičnih događaja i slavnih povijesnih ličnosti. Ljepoti ovog grada doprinosi stotinjak […]

Putovanje u St.Petersburg i Moskvu daje Vam mogućnost upoznati nevjerojatna kulturna i povijesna blaga velikih ruskih gradova.

St. Petersburg se ponosi svojom arhitekturom koja se ubraja među najljepše u Europi. Ljepoti grada doprinijelo je stotinjak većih i manjih mostova kojim se premostilo mnogo riječnih kanala, i zbog toga se ovaj grad često naziva „sjeverna Venecija“.

Moskva – glavni grad Rusije, jedna od najvećih kulturnih destinacija Svijeta te St Petersburg – ruski prozor u Europu, Sjeverna Venecija, grad muzej , nacionalno blago Rusije… Ne propustite priliku posjetiti 2 glavnih grada Rusije

>