Sankt Peterburg

Grad veličanstvene ljepote i jedan od simbola Rusije. Osnovan i sagrađen prema ukazu Petra Velikog prije tri stoljeća na obalama Baltičkog mora, a po uzoru na tadašnje europske prijestolnice. Raskošne palače, brojne crkve i katedrale, svjetski poznati muzeji i kazališta, te iznimna arhitektonska baština čine ovaj grad posebnim mjestom koji se s pravom ubraja u vrh svjetskih turističkih destinacija.

Spas na Krvi izbliza

St. Petersburg je grad čarobne ljepote, grad bijelih noći s širokim avenijama, zelenim parkovima, bezbrojnim mostovima i kanalima. U stvaranju veličanstvenog grada sudjelovali su najveći arhitekti 18. i 19. stoljeća.

Talinn

Pozivamo Vas na putovanje kroz 3 baltičke zemlje, koje će Vam omogućiti uživanje u fascinantnoj atmosferi proteklih stoljeća. Tijekom putovanja vidjeti ćete najzanimljivija mjesta, slušati zanimljivu priču vodiča o bogatoj povijesti tih prekrasnih gradova.

Želimo Vas upoznati sa ljepotama ne samo St.Petersburga, nego i ostalih predivnih mjesta sjeverno-zapadne Rusije. Valaam i Pečori su najpoznatiji kao mjesta za vjerska hodočašća. Mir i misticizam stjenovitih obala, borovih šuma, azurnih voda i presjek ruske kulture i povijesti od 12. do 18. stoljeća privlače i mnoge koji žele maknuti od ostatka svijeta.

Kip Petra Velikog

Iskoristite savršenu priliku da bolje upoznate nevjerojatnu Moskvu i uživate u prelijepom St. Petersburgu. Doživite nezaboravnu romantiku ova dva čarobna grada i uživajte u prizorima dana i noći koji će Vas ostaviti bez daha.

Crkva Vasilija blaženog

St. Peterburg i Moskva je savršena destinacija za one koji su zainteresirani za kulturu i povijest.

>