Moskva

Jedan od najpoznatijih gradova na planeti, ruska i sovjetska prijestolnica – Moskva, mjesto je iznimnog kulturnog i povijesnog značaja. Osim svoje bogate povijesti Moskva je moderna i dinamična metropola koja s pravom nosi epitet jednog od najvećeg svjetskog poslovnog i financijskog centra.

Krstarenje Volgom avantura je koja će vam pružiti nezaboravne slike Rusije i njezinih gradova prepunih povijesnih i kulturnih znamenitosti te čarobnih prirodnih ljepota.

Crkva Vasilija blaženog

Doživite predivnu Moskvu, u samo par dana upoznat ćete najljepšu stranu najpoznatijeg ruskog grada, osjetiti njegov poseban duh, nastao spojem tradicije i urbane kulture

Kip Petra Velikog

Iskoristite savršenu priliku da bolje upoznate nevjerojatnu Moskvu i uživate u prelijepom St. Petersburgu. Doživite nezaboravnu romantiku ova dva čarobna grada i uživajte u prizorima dana i noći koji će Vas ostaviti bez daha.

Mnogi smatraju da je najbolji način za pravo upoznavanje velike Rusije putovanje Zlatnim prstenom. Zato Vas pozivamo na osmodnevno putovanje gradovima Zlatnog prstena koje će Vas oduševiti povijesnim i arhitektonskim spomenicima drevne Rusije.

Crkva Vasilija blaženog

St. Peterburg i Moskva je savršena destinacija za one koji su zainteresirani za kulturu i povijest.