Moskva

Jedan od najpoznatijih gradova na planeti, ruska i sovjetska prijestolnica – Moskva, mjesto je iznimnog kulturnog i povijesnog značaja. Osim svoje bogate povijesti Moskva je moderna i dinamična metropola koja s pravom nosi epitet jednog od najvećeg svjetskog poslovnog i financijskog centra.

Dvije povijesne prijestolnice, dva svijeta – St. Petersburg i Moskva. Toliko slične, da s vremena na vrijeme ne možete odmah shvatiti u kojem se gradu nalazite, a opet u isto vrijeme toliko različite.

Krstarenje Volgom avantura je koja će vam pružiti nezaboravne slike Rusije i njezinih gradova prepunih povijesnih i kulturnih znamenitosti te čarobnih prirodnih ljepota.

Kip Petra Velikog

Iskoristite savršenu priliku da bolje upoznate nevjerojatnu Moskvu i uživate u prelijepom St. Petersburgu. Doživite nezaboravnu romantiku ova dva čarobna grada i uživajte u prizorima dana i noći koji će Vas ostaviti bez daha.

Ne propustite međunarodni festival vatrometa, koji se održava svakog ljeta u Moskvi. Emociju je teško prenijeti riječima, morate vidjeti svojim očima – poklonite si doživljaj i zaronite u svijet djetinjstva na festivalu vatrometa.

Mnogi smatraju da je najbolji način za pravo upoznavanje velike Rusije putovanje Zlatnim prstenom. Zato Vas pozivamo na osmodnevno putovanje gradovima Zlatnog prstena koje će Vas oduševiti povijesnim i arhitektonskim spomenicima drevne Rusije.

Crkva Vasilija blaženog

St. Peterburg i Moskva je savršena destinacija za one koji su zainteresirani za kulturu i povijest.

BAJKOVITA NOVA 2020. GODINA U MOSKVI, 5 DANA, 29.12.Nova godina je najveći događaj godine u Rusiji. Slično kao i u skoro cijelom svijetu, i ovdje se ljudi okupljaju kako bi zajedno dočekali Novu godinu, odbrojavali […]