Poznati violinist Spivakov osnovao međunarodno natjecanje violinista

Poznati ruski violinist i dirigent Vladimir Spivakov utemeljio je novo Međunarodno natjecanje violonista (International Violin Competition), koje će se održati u Ufi od 10. do 17. svibnja 2016.

Mladi violinisti iz svih dijelova svijeta (u dobi od 15 do 26 godina) pozvani su da sudjeluju u natječaju. Prijaviti se može na stranicama projekta www.vsvc.org, do 20. ožujka 2016.

Pobjednik će dobiti violinu, djelo majstora Carla Guiseppea Oddonea koja je napravljena 1890. godine. Violonist koji osvoji drugo mjesto dobit će rad francuskog majstora Alaina Carbonarea i 5 000 dolara. Nagrada za treće mjesto bit će violina koju je napravila Marija Sreljnikova (koja ima radionicu u Cremoni, Italija) i 3 000 dolara. Između ostalog tu su i posebne nagrade, pozivnice za sudjelovanje na međunarodnim glazbenim festivalima koji će se odžati u Colmaru u Francuskoj te u Moskvi, Ufi i Permu u Rusiji.

Na čelu žirija bit će rusko-američki violinist i pedagog Mihail Kopeljman. Puni sastav žirija bit će objavljen u veljači 2016.

Želite li upoznati sve ljepote Rusije i zemalja bivšeg SSSR-a – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju te pružiti svu potrebnu podršku u vezi putovanja.

…jer putovanje u Rusiju počinje u Alantis Travel-u…

 

« Vrati se na prethodnu stranicu