Pet koraka za besplatan upis na rusko sveučilište

Pet koraka za besplatan upis na rusko sveučilište

Oduvijek ste sanjali o studiju izvan granica domovine, sada vam nudimo mogućnost da taj san ostarite u par klikova, upišite se na rusko sveučilište. Budite jedan od 15 000 izabranih sretnika. 

Svake godine Rusija objavljuje otvoreni natječaj za strane državljane koji žele studirati na ruskim sveučilištima. Ministarstvo obrazovanja izdvaja mjesta za osnovne akademske studije, master studije i magisterij. Evo što sve trebate poduzeti kako vi si osigurali upis na željeno sveučilište u Rusiji.
Što treba učiniti ako želite postati jedan od 15 tisuća studenata u akademskoj 2016./2017. godini?
 Pet koraka za besplatan upis na rusko sveučilište
1. Registrirajte se
Državna agencija “Rossotrudničestvo”, koja se bavi prijemom i raspoređivanjem molbi, ove godine je znatno pojednostavila proceduru podnošenja molbe za studije u Rusiji. Za početak se trebate registrirati na stranici russia.study. To traje oko 10 minuta.

2. Podnesite molbu
Nakon registracije možete napisati motivacijsko pismo i popuniti anketu, u kojoj treba navesti podatke o vašem obrazovanju, osobnim postignućima i željenom smjeru studija. Završena anketa će dospjeti u zajednički popis anketa za vašu zemlju.
 
3. Pričekajte odgovor
Odabirom kandidata se bave podružnice agencije “Rossotrudničestvo” u mnogim državama svijeta, kao i lokalna ministarstva obrazovanja. S odabranim kandidatima se stupa u kontakt radi razgovora ili testiranja.
 
4. Odaberite sveučilište
Ako ste uspješno prošli testiranje, onda možete izabrati šest sveučilišta po želji i uputiti im neposrednu molbu. Ako svih šest sveučilišta odbije vašu molbu, Ministarstvo obrazovanja Rusije ima obvezu ponuditi vam studiranje na nekom drugom sveučilištu.
 
5. Pripremite se za put!
Kada sveučilište potvrdi da ste primljeni, a to se obično događa u srpnju, već se možete početi spremati za putovanje u Rusiju.

Sve što trebate napraviti je kliknuti na link prijaviti se, a ono što mi možemo je pomoći Vam oko vize i zaželjeti sreću.

Budućnost počinje sada, kliknite i okušajte svoju sreću. Ništa vas ne košta pokušati.

Sretno želi Vam Vaš Atlantis travel siguran pratitelj na putovanju!

Izvor: http://hr.rbth.com/arts/2016/03/07/pet-koraka-za-besplatan-upis-na-rusko-sveuciliste_573593

« Vrati se na prethodnu stranicu