Okrugli stol o suradnji partnerskih gradova Sankt Peterburga i Zagreba

Okrugli stol o suradnji partnerskih gradova Sankt Peterburga i Zagreba

22. rujna u konferencijskoj dvorani Sheraton Zagreb Hotela biti će održan okrugli stol o suradnji partnerskih gradova  St. Peterburga (Ruska Federacija) i Grada Zagreba (Republika Hrvatska).

Sastanak je posvećen promicanju društveno- ekonomskih, industrijskih, turističkih i obrazovnih potencijala dvaju gradova. Planirane su prezentacije predstavnika lokalne vlasti, kao i direktora raznih poduzeća i organizacija dvaju gradova. Okrugli stol pružiti će otvorenu raspravu o mogućnostima suradnje između St. Peterburga i Zagreba.

Izaslanstvo St. Peterburga na čelu s predsjednikom Odbora za razvoj poslovanja i potrošača na tržištu u St. Peterburgu Elgizom Kachaevim uključivati će i voditelje Odbora za industrijsku politiku i inovacije, obrazovanje, razvoj turizma u St. Peterburgu.

Glavni cilj okruglog stola – razgovori o mogućnostima suradnje između lokalne vlasti i poslovne zajednice u St. Peterburgu i Zagrebu, jačanje postojećih poslovnih veza i stvaranje platforme za poslovnu komunikaciju između predstavnika tvrtki, te potraga za novim oblicima suradnje između St. Peterburga i Zagreba na području turizma i obrazovanja.

Registracija počinje u 08:30 sati.

Datum: 22. rujna 2015.

Vrijeme: 09.00 – 14.30 sati

Mjesto: Sheraton Zagreb Hotel

Adresa: Kneza Borne 2, 10000 Zagreb, Hrvatska

Organizatori: Odbor za vanjske odnose St. Peterburga (Ruska Federacija)

Uz potporu: Ureda gradonačelnika grada Zagreba, Službe za međugradsku i međunarodnu suradnju, Grad Zagreb (Republika Hrvatska)

« Vrati se na prethodnu stranicu