Novosti na sajmu MITT 2014: „INDUSTRIJA SUSRETA“

 

„Industrija susreta – profesionalna organizacija poslovnih događanja“

Samo 3 dana: 19. – 21. ožujka

Svake godine više od 3 500 službenih predstavanika brojnih poduzeća i organizacija iz različitih sektora posjeti moskovski sajam MITT. Ove godine bit će predstavljen i dio „Industrija susreta“  (Индустрия встреч) u organizacija grupe ITE koja već niz godina organizira sajmove, susrete i konferencije diljem regije.

Pozivnice za sudjelovanje na „Industriji susreta“ bit će poslane poslovnim klijentima i posjetiteljima 118 sajmova grupe ITE u Moskvi, Sankt Peterburgu, Novosibirsku, Jekaterinburgu i Krasnodaru.

Zahvaljujući novom specijalziranom dijelu sajma MITT 2014. predstavnici korporativnih klijenata imat će priliku susresti se sa stručnjacima za organizaciju sljedećih događanja diljem svijeta:

·  prezentacije; okrugli stolovi, seminari

·  konferencije, kongresi

·  obuke i radionice

·  poslovna putovanja

·  incentive-programi

·  putovanja na manifestacije

·  programi team-buildinga

·  poslovne i privatne proslave

Pored toga, sudionici sajma moći će dobiti informaciju i pobliže se upoznati s hotelima i lancima hotela, prostorima za održavanje događanja, prijevoznim tvrtkama te proizvođačima specijalizirane programske i druge opreme za organizaciju i provedbu različitih događanja

„Industrija susreta“ bit će predstavljena u paviljonu 2.4.

Ruski forum industrije susreta

U okviru teme godine održat će se Ruski forum industrije susreta – prvo takvo događanje u Rusiji čiji je cilj promicati kongresne usluge Rusije te unaprijeđenje razine teoretskih i praktičnih znanja u području organiziranja raznih događanja. Ruski i međunarodni stručnjaci približit će načine organizacije sastanaka, kreativnog pristupa tome poslu, privlačenja investicija i povrata uloženih sredstava  te će osvijetliti različite aspekte suradnje s profesionalnim pružateljima takvih usluga i dr.

Izlagači mogu zakazati sastanke s poslovnim klijentima na sajmu putem novog sustava kojem je moguće pristupiti s pomoću osobnog računa izlagača.

Atlantis Travel Vam može osigurati aviokarte, smještaj i izlete u Moskvi. Pomoć u ishođenju vize!

Download programa

 

« Vrati se na prethodnu stranicu