NOVO: E-viza za Rusiju

Rusija je započela s izdavanjem e-viza za strance još 2017.g. Prve elektronske vize su vrijedile za teritorij Dalekoistočnog saveznog okruga, Kaliningrad i St Petersburg,  za boravak do 8 dana.

Od siječnja 2021. g svim građanima  Europske unije i Schengenske zone, ulazak u Rusiju će biti moguć na osnovu elektronske vize. Vize će ishoditi sami putem interneta, kroz jedinstveni sustav elektronskih viza. 

Vize će biti jednokratne i kratkoročne , za maksimalan boravak do 16 dana. Takve vrste viza će se izdavati za turističke, poslovne, humanitarne ili privatne svrhe.

Iako će se nova e viza naplaćivati, smanjit će se nepotrebni troškovi odlazaka u Konzulate, i čekanja na vize. Također, doći će do smanjenja birokracije. Prema najavama, vize će se ishoditi u roku od maksimalno četiri dana. 

Ova će novina  sigurno doprinjeti još većem broju turista u Rusiju. Atlantis travel i dalje ostaje Vaš partner od povjerenja, jer u “Rusiji s nama, ste kao doma” … Pratite naše ponude i sve novosti vezane za Rusiju na našim stranicama www.russia.hr i facebook stranici

« Vrati se na prethodnu stranicu