NOVI POČETAK ZA AGROKOR

Savjetnik predsjednika Uprave Sberbanka Maksim Poletaev izjavio je nakon sastanka s premijerom Plenkovićem da prihvaćena nagodba u Agrokoru za taj koncern predstavlja novi početak. “Jako smo zadovoljni jučerašnjim rezultatom. Rezultat izgleda vrlo uvjerljivo. Zahvaljujem svim potrošačima i svim dioničarima koji su nam puno pomogli”, rekao je Poletaev po izlasku sa sastanka održanog u Banskim dvorima. “To je novi početak – novi početak za Agrokor, novi početak za Hrvatsku i čeka nas puno toga za napraviti u budućnosti”, dodao je Poletaev. Agrokorovi vjerovnici su izglasali nagodbu, za koju su glasovali vjerovnici s 80,2 posto ukupnih tražbina. Za nagodbu su glasovali vjerovnici s 27,08 milijardi kuna tražbina od ukupnog iznosa od 33,75 milijardi kuna.
“Drago nam je da je nagodba prihvaćena velikom većinom od 80 posto. Time smo dokazali da je nagodba obuhvatila vrlo širok krug vjerovnika i to će nam olakšati budući posao”, rekao je Peruško. Zamjenica izvanrednog povjerenika Irena Weber rekla je da su ona i Peruško izvijestili premijera o postignutom glasovanju o nagodbi, kao i da su imali zajednički sastanak s predstavnicima Sberbanke. “Od danas radimo na budućnosti Agrokora. Fokusiramo se na povećanje profitabilnosti, na povećanje prihoda i na povećanje efikasnosti svih operativnih kompanija”, zaključila je Weber.  

Izvor: https://lider.media

 

Želite li upoznati sve ljepote Rusije i zemalja bivšeg SSSR-a – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju te pružiti svu potrebnu podršku u vezi putovanja.

…jer putovanje u Rusiju počinje u Alantis Travel-u…

 

 

« Vrati se na prethodnu stranicu