Nova moskovska zračna luka “Ramensko” otvara se u proljeće

Zračna luka

Nova moskovska zračna luka “Ramensko” otvara se u proljeće

Prijem prvih međunarodnih i domaćih letova u zračnoj luci „Ramensko“ planiran je za početak ožujka 2016. godine, kako je objavila služba za odnose s javnošću zračne luke. Do tog vremena bit će dovršena gradnja zračne luke s kapacitetom od 2 milijuna putnika godišnje.

Do zračne luke može se doći kako željeznicom, tako i automobilom i autobusom. Od moskovske metro stanice Komsomolskaye, prigradskim željezničkim linijama putnici se dovezu do željezničke stanice „Odmor“ za otprilike 50 minuta, a zatim autobusom za manje od 10 minuta do zračne luke.

Također putnici mogu ostaviti svoju prtljagu i obaviti check –in na stanici metroa Kotelniki, u posebnom prometnom uredu, te se odvesti autobusom do zračne luke.

Ruske željeznice planiraju u jesen ove godine uvesti udobne vlakove „Sputnik“ koji bi prometovali na liniji prema zračnoj luci, što će povećati udobnost i smanjiti vrijeme putovanja na 45 minuta.

Cijena karte za vlak bit će oko 190 rublji (20 kn), što je puno manje od cijene „Aeroexpress“ vlakova koji povezuju Moskvu s njenim zračnim lukama, rekao je generalni direktor „Ramport Aera“ Tomas Vaishvila.

Četvrta moskovska zračna luka ima cilj postati platforma za nisko budžetne i charter letove. Zračna luka pregovara sa 20- tak zrakoplovnih kompanija iz Rusije i ZND-a , uključujući bjelorusku „Belaviu“, te charter prijevoznike „I Fly“, „Royal Flight“, „Nord Wind“, „Azur Air“ i niskobudžetnu kompaniju „Pobjeda“ . Najveći interes za suradnju za sada pokazuju „I Fly“, „Pobjeda“ i „Red Wings“.

Prilikom otvorenja zračne luke planirano je promijeniti joj ime u „Zračna luka Zhukovski“.

Želite li upoznati sve ljepote Rusije i zemalja bivšeg SSSR-a – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju te pružiti svu potrebnu podršku u vezi putovanja.

…jer putovanje u Rusiju počinje u Alantis Travel-u…

Izvor: http://www.trn-news.ru/news/35083/?utm_medium=email

« Vrati se na prethodnu stranicu