Nezaboravna Moskva – “Light” – 4 dana = smještaj+ind. transfer+1 izlet

Nezaboravna Moskva – Light paket: smještaj + ind. transfer + 1 izlet

Crvetni TrgPozivamo Vas da upoznate Rusku bogatu povijesti i kulturu , odaberite muzeje s tematikom koja je Vama bliska. Susret s Moskvom je uvijek uzbudljiv, kao prvi spoji, koji se pamti cijeli život. Želimo da Vaš prvi susret bude uspješan stoga ćemo Vam pokazati grad sa razlićiti h kutova, u koji ćete se zaljubiti s prvog pogleda. Drevna i moderna, nježna i veličanstvena – uvijek različita, ali u isto vrijeme i prepoznatliva i nezaboravna  Moskva poziva Vas na spoj, koji ćete pamtiti dugo vrijeme.

CIJENA UKLJUČUJE:

– noćenje s doručkom u hotelima 3*, 4* ili 5* po osobi, smještaj u dvokrevetnoj sobi
– individualne transfere aerodrom – hotel – aerodrom
– individualni prijevoz na izletima
– panoramski razgled grada
– individualno vođenje s lokalnim vodičem na engleskom jeziku
– potvrđenje (voucher) za ishođenje ruske vize

Cijena aranžmana po osobi u kn

Period

Cijena na bazi 2 osobe, kn

Cijena na bazi 4 osobe, kn

Hotel 3*

Hotel 4*

Hotel 5*

Hotel 3*

Hotel 4*

Hotel 5*

01.01.2019-31.12.2019

242031103790214028503520

UZ NADOPLATU MOGUĆI POLASCI IZ PULE, SPLITA I DUBROVNIKA.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

– zrakoplovnu kartu
– vizu (trošak vize 550 kn za gotovinsko plaćanje sa uključenom uslugom posredovanja – cijena za redovni postupak ishođenja 7 radnih dana; hitni ili ekpresni postupak uz nadoplatu)
Dokumenti potrebni za vizu: ispunjeni online upitnik sa vlastoručnim potpisom, putovnica (s najmanje dvije prazne stranice jedna do druge, koja vrijedi 6 mjeseci dulje od datuma izlaska iz Rusije), 1 fotografija sa svijetlom pozadinom 3,5 x 4,5 cm.
– putno zdravstveno osiguranje (možemo ponuditi Allianz, Wiener ili Euroherc osiguranje) – preporučamo i osiguranje od otkaza putovanja
– fakultativne individualne izlete (rezervacija i plaćanje unaprijed) – svi izleti su individualni s vodičem na engleskom jeziku (ili na francuskom, njemačkom, talijanskom, španjolskom jeziku)
– doplatu za vodiča na hrvatskom jeziku (na upit)
– doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit)
– dodatne obroke i usluge koji nisu navedene u programu

Cijena fakultativnih izleta po osobi u kn

 

Fakultativni individualni izlet

Trajanje
(sati)

Cijena na bazi
2 osobe

Cijena na bazi
4 osobe

Puškinov mužej umjetnosti (ulaznice, vodič)

3

550

440

Imanije Kolomenskoje (transfer, ulaznice, vodič)

4

560

470

“Podzemni dvorci Moskve” – moskovski metro (ulaznice, vodič)

1-1,5

290

180

Tretjakovska galerija (ulaznice, vodič)

2,5

290

250

Vožnja brodom rijekom Moskvom (vodič, brod)

2,5

590

490

Moskovski Kremlj i posjet jedne od katedrala

1,5

590

390

VAŽNO:

Putovnica mora vrijediti najmanje šest mjeseci od ulaska u zemlju. Kopiju putovnice prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti prodajnom mjestu.
Kategorije hotela odgovaraju službenim lokalnim kategorizacijama.
Atlantis zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene tečaja RUB i EUR većih od 1,5%, nedostatka mjesta u ekonomskoj klasi na zrakoplovu, te nedostatku slobodnih soba u hotelima u kojima je predviđen smještaj.
Organizator može promjeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda ovisno o radnom vremenu muzeja ili eventualnih gužvi, praznika ili neke situacije više sile nastale u destinaciji.
Fakultativne izlete je potrebno rezervirati unaprijed.

1. dan:

Basilica Vasilija Blaženog

Dolazak u Moskvu, rusku prijestolnicu i jedan od najljepših i najvećih svjetskih gradova, grad na rijeci Moskva i 7 brežuljaka – i vaš dom za sljedeće tri noći… Glavni grad i najveći megopolis Rusije broje skoro 15 milijuna stanovnika. Istovremeno je i politički, kulturni, naučni, privredni, trgovački i turistički centar ove po prostranstvu najveće države svijeta. Izuzetan grad koji daruje izuzetan doživljaj na svakom koraku. Transfer i smještaj u ugodnom hotelu. Slobodno vrijeme i bezbrojne mogućnosti za samostalno istraživanje prelijepe Moskve. Predlažemo prošetati  Arbatom, Crvenim trgom, glavnom ulicom  pogledati neke od svjetski poznatih muzeja, poput Puškinovog muzeja, muzeja suvremene umjetnosti „Bunker”, park „Zarjadje”, crkvu Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, GUM ili brojne druge povijesne i kulturne znamenitosti. Ako ste manje skloni riskiranju, možete izabrati neki od organiziranih dodatnih izleta u Moskvu i okolicu koji nude posjet najljepšim dijelovima Moskve i okolice. Noćenje u hotelu.

2. dan:

Crkva Krista Spasitelja

Doručak u hotelu. Odlazak na panoramski razgled Moskve, koji više nalikuje na pustolovinu iz bajke. Šarene kupole crkve sv. Vasilja Blaženog,  Novi Arbat, Tverskaja ulica, Bolšoj teatar, hram Hrista Spasitelja, Novodevičji samostan, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet “Lomonosov”, Poklonaja gora (Park Pobede) i  druge poznate moskovske znamenitosti urezat će se u vaše sjećanje kao neke od najljepših slika koje ste ikada vidjeli. Ostatak dana iskoristite za samostalno upoznavanje grada. Noćenje

3. dan:

Top u Kremlju

Doručak u hotelu. Faliltativno predlažemo razgled centra grada pješice. Jedna od bitnih karakteristika ruske prijestolnice koncentracija je mnogih znamenitosti na malom području. Ne prelazeći veliku udaljenost moći ćete vidjeti velik broj sakralnih i svjetovnih građevina, spomenika, muzeja i dr. kulturnih bogatstava. Prošetat ćete se Crvenom trgom, Aleksandrovkim vrtom, uličicama, avenijama pa ćete vidjeti prekrasne građevine ovog fantastičnog grada. Posjet moskovskom Kremlju, unutar zidina kojeg se nalaze predivni primjerci ruske arhitekture: crkve iz 15. st., četiri palače i nekadašnja oružarnica koja je danas muzej ruskog državnog znakovlja i dijamanata. Moskovski Kremlj je, prije nego što će postati muzej, dugo bio mjesto stanovanja. Posljednji stanari napustili su ga tek 1961. Unutar zidova su 20 tornjeva od crvene cigle nalaze se brojne crkve i palate. Posjet crkve Uznesenja, najvećoj crkvi u Kremlju, koja je služila kao grobnica ruskih pravoslavnih patrijarha i korištena je za krunidbe careva. Dalje slijedi vožnja  luksuznim brodom po rijeci Moskvi, gdje ćete uz stručnog vodiča u kratkom vremenu upoznati povijesni i kulturni centar ruske prijestolnice te u potpunosti uživati u slikovitim pejzažima. Izlet brodom u Moskvi postao je nezaobilazna pustolovina pri posjetu Moskvi. Uz zanimljive priče vodiča vidjeti ćete Dom Vlade Ruske Federacije, stadion Lužniki, Glavno Sveučilište Lomonosova (MGU), glavni željeznički kolodvor “Kievski”, spomenik Petru I, crkvu Krista Spasitelja i druge znamenitosti ruske prijestoljnice. Na brodu se služi piće i ukusna hrana, cijene su prihvatljive, a hrana je kvalitetna. Noćenje u hotelu.

4. dan:

Avion

Doručak u hotelu. Check out iz hotela. Transfer na aerodrom.

FAKULTATIVNI IZLETI

MOSKOVSKI KREMLJ I POSJET JEDNE OD KATEDRALA

Moskovski Kremlj, unutar zidina kojeg se nalaze predivni primjerci ruske arhitekture: crkve iz 15. st., četiri palače i nekadašnja oružarnica koja je danas muzej ruskog državnog znakovlja i dijamanata. Moskovski Kremlj je, prije nego što će postati muzej, dugo bio mjesto stanovanja. Posljednji stanari napustili su ga tek 1961. Unutar zidova su 20 tornjeva od crvene cigle nalaze se brojne crkve i palate. Posjet crkve Uznesenja, najvećoj crkvi u Kremlju, koja je služila kao grobnica ruskih pravoslavnih patrijarha i korištena je za krunidbe careva. CIJENA – od 390 kn po osobi

IZLET BRODOM RIJEKOM MOSKVOM

Rijeka Moskva

Putovanje rijekom Moskvom daje vam priliku da izbjegnete moskovsku gužvu i u kratkom vremenu upoznate povijesni i kulturni centar ruske prijestolnice te u potpunosti uživate u slikovitim pejzažima. Uz zanimljive priče vodiča vidjeti ćete Dom Vlade Ruske Federacije, stadion Lužniki, Glavno Sveučilište Lomonosova (MGU), glavni željeznički kolodvor “Kievski”, spomenik Petru I, crkvu Krista Spasitelja i druge znamenitosti ruske prijestoljnice. Na brodu se služi piće i ukusna hrana, cijene su prihvatljive, a hrana je kvalitetna jer je brod dio velike flote hotela s 5 zvjezdica Radisson Ukrajina. CIJENA 490 kn po osobi.

Puškinov muzej umjetnosti:

Nezaobilazna muzejska atrakcija u Moskvi – Puškinov muzej. Ovaj najveći muzej europske umjetnosti , osnovan 1912 g. nalazi se u blizini Hrama Krista Spasitelja. U svojoj kolekciji ima brojne slike i djela Van Gogha, Picassa, Matisa i drugih, te najspektakularniju numizmatičku kolekciju sa prostora Azije. U muzeju se od 1981. g održava muzički festival ” Decembar nights ” – poseban događa za sve posjetitelje koji se odluče posjetiti muzej tijekom Prosinca.  
CIJENA – od 440 kn po osobi

Imanije Kolomenskoje:

Imanije Kolomesnoje je bivši carski posjed, koji se nalazi nekoliko kilometara jugoistočno od središta Moskve, na staroj cesti koja vodi do starog grada Kolomne (otuda ime). Prostire se na 390 hektara površine i ima slikovit pogled na strme obale rijeke Moskve. Osmo svjetsko čudo, drvena palača ruskog vladara Alekseja Mihajloviča (1645–1676), drugog cara iz dinastije Romanov, jedna je od zadivljujućih turističkih atrakcija Moskve. Dva i pol stoljeća poslije odluke ruske carice Katarine Velike da je sruši, replika bajkovite palače ponovo je u punoj raskoši iznikla pred svijetom 2009. godine i sa drugim kulturno-povijesnim objektima dio je Moskovskog državnog muzejskog kompleksa Kolomenskoje.
CIJENA – od 470 kn po osobi

„Podzemni dvorci Moskve” – moskovski metro

Metro Moskva

“Podzemni dvorci Moskve” , malotko bi iz ovog naziva shvatio da se radi o podzemnoj željeznici . Sam Staljin je za izgradnju metroa odabrao najbolje arhitekte i umjetnike. Njihov zajednički rad rezultirao je spojem klasicizma, baroka i realizma kojima se odala počast najznačajnijim ličnostima, revoluciji ,uspjesima u sportu… Ovaj “podzemni div” ne prestaje rasti , sa 12 linija, 214 stanice, i duljinom od 364 kilometra, do 2020.g. izgradit će se još 76 novih stanica……..
CIJENA – od 180 kn po osobi

TRETJAKOVSKA GALERIJA

TRETJAKOVSKA GALERIJA

Tretjakovska galerija (Državna galerija „Pavel Tretjakov“ ) jedan je od najvećih muzeja na svijetu i nezaobilazna riznica ruske umjetnosti. U njojj se čuvaju djela ruske umjetnosti nastala u vremenu od 11. st. do danas. Ime je dobila po svom osnivaču – Pavelu Tretjakovu, moskovskom trgovcu koji je kupio mnoga djela ruskih umjetnika u cilju stvaranja nacionalne muzejske riznice. U svojoj je zamisli ustrajao više od 30 godina te je galeriju otvorio 1892. godine u svom domu u Lavrušinksom pereulku. Danas Tretjakovska galerija sadrži više od 170 000 izloženih djela. CIJENA 250 kn po osobi. 


Odaberite vrstu hotela u kojima želite odsjedati:

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Nezaboravna Moskva – “Light” – 4 dana = smještaj+ind. transfer+1 izlet 1-2 osoba 2-4 osoba

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Nezaboravna Moskva – “Light” – 4 dana = smještaj+ind. transfer+1 izlet 1-2 osoba 2-4 osoba

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Nezaboravna Moskva – “Light” – 4 dana = smještaj+ind. transfer+1 izlet 1-2 osoba 2-4 osoba

dodatni izleti
Kontakt informacije

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:
« Vrati se na prethodnu stranicu