Najpoznatija turistička ruta “Zlatni prsten Rusije” uskoro će proslaviti svoj 50. rođendan.

zl prst

Zlatni prsten Rusije

Najpoznatija turistička ruta “Zlatni prsten Rusije” uskoro će proslaviti svoj 50. rođendan.
Na 50. obljetnicu rute “Zlatni prsten Rusije” u drevnom gradu Rostovu Velikom održati će se prva inter-regionalna konferencija poznate turističke rute. Na konferenciji će sudjelovati guverneri regija i gradonačelnici gradova uključenih u kulturno-povijesnu zajednicu, zastupnicu Savezne skupštine, predstavnici turističke industrije, sveučilišta, svećenstva i drugi. Jedan od sudionika konferencije biti će i Jurij Bychkov. Njegov niz eseja o drevnim gradovima, koji su bili objavljeni u novinama “Sovjetska kultura” u studenom i prosincu 1967. godine pod nazivom “Zlatni prsten“, označio je početak svjetski poznate turističke rute.
Očekuje se da će nakon konferencije predsjedniku Ruske Federacije biti predan zahtjev s prijedlogom da se u 2017. obilježi 50. godišnjica rute Zlatni prsten Rusije na saveznoj razini, s centrom događanja u gradu Jaroslavlju, koji se smatra glavnim gradom Zlatnog prstena.

Želite li upoznati sve ljepote Rusije – odlučite se za putovanje Zlatnim prstenjom. Atlantis Travel Vaš pouzdani partner za sva putovanja Velikom Rusijom. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju te pružiti svu potrebnu podršku u vezi putovanja.

…jer putovanje u Rusiju počinje u Alantis Travel-u

 

« Vrati se na prethodnu stranicu