MVP: Rusija i Hrvatske žele izbjeći dugoročnu štetu od europskih sankcija u bilateralnim odnosima

MVP: Rusija i Hrvatske žele izbjeći dugoročnu štetu od europskih sankcija u bilateralnim odnosima

Hrvatska i Rusija žele spriječiti dugoročnu štetu koja bi mogla nastati u bilateralnim odnosima od sankcija Europske unije i uzvratnih mjera Rusije.

Hrvatska i Rusija

Ova je odluka donesena u utorak na političkim konzultacijama u Moskvi između zamjenika Ministarstva vanjskih poslova Ruske Federacije Alekseja Meškova i zamjenika ministra vanjskih i europskih poslova Hrvatske Joška Klisovića.

Osnovna pozornost bila je posvećena razvoju rusko- hrvatskih odnosa. Izražena je uzajamna zainteresiranost za to da se ne dopusti dugoročna šteta za bilateralnu suradnju. ”Došlo je do produktivne razmjene mišljenja o balkanskim problemima, putevima reguliranja unutarnje krize, pitanjima borbe s međunarodnim terorizmom”, izvještava Ministarstvo Vanjskih Poslova RF.

 

Izvor: Ruski vjesnik

Planirate li poslovno putovanje u Rusiju i zemlje bivšeg SSSR-a – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju, te pružiti svu potrebnu podršku na putovanjtu.

…jer putovanje u Rusiju počinje u Alantis Travel-u

« Vrati se na prethodnu stranicu