MOSSHOES Moskva međunarodni specijalizirani sajam obuće, torbi i galanterije

Međunarodni specijalizirani sajam obuće, torbi i pribora MOSSHOES počeo je svoju povijest 1997. Trenutno je to najveća izložba cipela u istočnoj Europi, koja se održava četiri puta godišnje – u siječnju, ožujku, lipnju i rujnu, a datumi održavanja su usklađeni s ciklusima proizvodnje cipela te s europskim sajmovima.

Redovito sudjeluje u događaju oko 500 tvrtki – proizvođača cipele, torbe i pribor iz više od 15 zemalja: Italije, Njemačka, Turska, Poljska, Francuska, Velika Britanija, Španjolska, Portugal, Finska, Austrija, Brazil, Vijetnam, Kina, Slovenija i ZND-a.

Izložba je održana na International Exhibition Center “Crocus Expo” – najmodernijem izložbenom prostor u zemlji, s izvrsnom prometnom pristupačnosti i dobro osmišljen infrastrukture koji pružaju posjetitelja i izlagača u optimalnim uvjetima rada.

Organizatori MOSSHOES osiguravaju najugodnije poslovno okruženje zbog jednostavnu navigaciju, recepcija dodatnih servisnih centara i konferencijskim dvoranama se nalazi u cijelom slučaju.

U 4 dana izložbe, predstavnici trgovačkih lanaca, trgovina, skladišta upoznat će se s novim kolekcijama, posebno pripremljenim za rusko tržište, s globalnim trendovima industriju obuće, uspostaviti poslovne kontakte, potpisati ugovore s najboljim ruskim i stranim proizvođačima. MOSSHOES će posjetiti 8-12.000 profesionalaca iz Abhazije, Armenije, Azerbejdžana, Bjelorusije, Litve, Kazahstana, Rusije, Ukrajine, Estonije i drugih zemalja. Za vrijeme sajma organizirana su i brojna  savjetovanja, seminari o aktualnim temama za profesionalce, kao i modne revije.

MOSSHOES izložba, rezultat je dugogodišnjeg plodnog rada njezinih organizatora, partnera i sudionika koji su imali velik utjecaj na formiranje suvremenog tržišta obuće u Rusiji. Taj sajam atraktivan za strane proizvođače, daje poticaj za razvoj ruske proizvodnje.

Community Calendar

23-26 rujna 2013

13-16 siječanj 2014

24-27 ožujak 2014

9-12 lipnja 2014

22-25 rujna 2014

Za pitanja o vizama za Rusiju, putovanjima u Rusiju, organizaciji raznih seminara, sajmova i sl. u Rusiji možete se obratiti agenciji Atlantis Travel.

« Vrati se na prethodnu stranicu