MOSKVA – GRAD NA SEDAM BREŽULJKA 5 DANA/4 NOĆI

MOSKVA – GRAD NA SEDAM BREŽULJKA- 5 DANA/4 NOĆI

Crkva Hrista SpasiteljaMoskva – glavni grad Rusije, jedna od najvećih kulturnih destinacija Svijeta. Ovaj velegrad je dom poznatog Boljšoj teatra i impresivnog Kremlja. Kazališta, koncertne dvorane, moderne trgovine, restorani i klubovi smješteni su duž rijeke Moskva. Upoznajte legendarnu Moskvu, glavni grad Rusije i uživajte u brojnim znamenitostima i nevjerojatnoj dinamici istočnoeuropskog megapolisa. 

U paket je uključeno:

 • 4 noći u hotelu 3*/4*ili 5*
 • transferi po programu
 • 4 x doručka + 2 ručka u lokalnom restoranu
 • ulaznice prema programu
 • lokalni vodiči na engleskom jeziku
 • vizna podrška

Cijena aranžmana po osobi u kn:

Hotels

Cijena po osobi u 1/2 sobi

na bazi 2 osobe

Cijena po osobi u 1/2 sobi

na bazi 4 osobe

3*5530,004790,00
4*6090,005070,00
5*10060,009030,00

U paket nije uključeno:

 • avionske karte za Moskvu
 • pratitelj putovanja
 • putno zdravstveno osiguranje
 • viza
 • prijenos prtljage
 • osiguranje od otkaza
 • osobne troškove
 • sve što nije navedeno kao stavka uključena u paket

* Cijene avionskih karata ovisne o raspoloživosti mjesta na zrakoplovima.

 

 

1. dan: DOLAZAK U MOSKVU

Crkva Vasilija lišćeDolazak u Moskvu, rusku prijestolnicu i jedan od najljepših i najvećih europskih gradova. Po dolasku slijedi smještaj u ugodnom hotelu. Nakon toga imamo slobodno vrijeme i bezbrojne mogućnosti za samostalno istraživanje prelijepe Moskve. Možemo prošetati Arbatom, pogledati neke od svjetski poznatih muzeja, poput Puškinovog muzeja, posjetiti katedralu Krista Spasitelja, Lenjinov mauzolej, crkvu Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, GUM ili brojne druge povijesne i kulturne znamenitosti. Ako ste manje skloni riskiranju, možete izabrati neki od organiziranih dodatnih izleta u Moskvu i okolicu koji nude posjet najljepšim dijelovima Moskve i okolice. Povratak u hotel.

2. dan: PANORAMSKI RAZGLED GRADA

 

Kremlj

Doručak u hotelu. Panoramski razgled Moskve. Panoramski razgled Moskve nalikuje na pustolovinu iz bajke. Šarene kupole, Crveni trg s prekrasnim građevinama i druge poznate moskovske znamenitosti urezat će se u vaše pamćenje kao neke od najljepših slika koje ste ikada vidjeli. Nakon panoramskog razgleda Moskve polazimo na izlet u Novodjevičanski samostan. Unutar kompleksa nalazi se veliko groblje, crkve i osebujni tornjevi, a posebnom se ljepotom ističu katedrala Smolenske Bogorodice i Crkva Uznesenja Kristova. Novodjevičanski je samostan 2004. godine upisan na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi. Nakon izleta slijedi ukusan ručak u lokalnom restoranu gdje ćemo probati specijalitete ruske kuhinje.

3. dan: KREMLJ

Znamenitosti Moskve

Doručak u hotelu. Krećemo na izlet u moskovski Kremlj i u obilazak crkve Uznesenja. Moskovski je Kremlj duhovno-religiozni, društveno-politički i povijesno-umjetnički centar Moskve. Unutar zidina Kremlja nalaze se predivni primjerci ruske arhitekture: crkve iz 15. st., četiri palače i nekadašnja oružarnica koja je danas muzej ruskog državnog znakovlja i dijamanata. Nakon obilaska Kremlja, slijedi posjet Tretjakovskoj galeriji. Tretjakovska galerija (Državna galerija „Pavel Tretjakov“ ) jedan je od najvećih muzeja na svijetu i nezaobilazna riznica ruske umjetnosti. U njoj se čuvaju djela ruske umjetnosti nastala u vremenu od 11. st. do danas. Ukupno sadrži više od 170 000 izloženih djela. Dan se završava izletom Metro-tur. Pogledat ćemo predivne stanice moskovskog metroa. Te su stanice pravi podzemni muzeji i nevjerojatni primjerci arhitekture.

4. dan: Sergijev Posad

Sergijev posad

Doručak. Polazak za Sergijev Posad gdje se nalazi prekrasan samostan Trojstvena lavra svetog Sergeja. Samostan je nazvan prema ruskom svecu Sergeju Radonežskomu. Svakodnevno samostan posjete tisuće turista i hodočasnika iz cijelog svijeta. U vrijeme kršćanskih blagdana postaje glavno mjesto okupljanja vjernika. Među brojnim drugim znamenitostima Sergijeva Posada, samostan zauzima prvo mjesto. Uvršten je u Popis svjetske baštine, a poznat je i zbog bogate zbirke ikona među kojima se nalaze i ikone jednog od najpoznatijih ikonografa, Andreja Rubljova. Nakon obilaska samostana odlazimo na ručak u restoranu blizu samostana. Povratak u hotel.

5. dan: ODLAZAK IZ MOSKVE

Avion

Doručak. Nezaboravno putovanje u Moskvu došlo je kraju. Krećemo iz hotela prepuni dojmova i, vrlo vjerojatno, sa željom da se opet vratimo. Prijevoz do zračne luke.

 

Noćna Moskva

Moskva po noći

Želite li romantičan izlet, noćna Moskva je pravi izbor. Užurbana dnevna Moskva pretvara se u svečanu i čarobnu noćnu prijestolnicu. Noćna rasvjeta i igra svjetla i tame stvara mističnu atmosferu koja neodoljivo privlači prolaznike. Crveni trg odijeva svoje najljepše odijelo, Park pobjede postaje neprepoznatljiv, a s Vrapčevih brda pruža se zadivljujući pogled na Moskvu koja podsjeća na dolinu raznobojnih svjetala.

Stari Arbat

Moskva arhitektura

Stari Arbat nije obična ulica. To je pravo srce Moskve u kojem se čuvaju nezaboravni prizori arhitektonskih spomenika, ulica, tajnovitih zakutaka i uglova ispunjenih posebnom čarolijom i jedinstvenim šarmom. Arbat je jedno od najposjećenih mjesta u Moskvi. Već je dugi niz godina simbol Moskve, ovjekovječen u poeziji i ruskoj glazbi, u proznim remek-djelima i brojnim filmovima. Danas se Arbatom naziva ne tako velika ulica i pješačka zona, ali je u ranije vrijeme to bio povijesni moskovski okrug koji je još 1993. slavio pola tisućljeća postojanja.

Izlet brodom po rijeci Moskvi

Rijeka Moskva

 Izlet brodom u Moskvi postao je nezaobilazna pustolovina pri posjetu Moskvi. Putovanje rijekom Moskovom  daje vam priliku da izbjegnete moskovsku gužvu i u kratkom vremenu upoznate povijesni i kulturni centar ruske prijestolnice te u potpunosti uživate u slikovitim pejzažima.


Odaberite vrstu hotela u kojima želite odsjedati:

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:

Hoteli

HoteliStars
Hotel Maxima Slavia - Detalji
Hotel 1 “Bez imena” - Detalji
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

MOSKVA – GRAD NA SEDAM BREŽULJKA 5 DANA/4 NOĆI 2-3 osoba 4-10 osoba

Hoteli

HoteliStars
Hotel Cosmos 4* Moskva - Detalji
Hotel 1 “Bez imena” - Detalji
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

MOSKVA – GRAD NA SEDAM BREŽULJKA 5 DANA/4 NOĆI 2-3 osoba 4-10 osoba

Hoteli

HoteliStars
Hotel Metropol - Detalji
Hotel 1 “Bez imena” - Detalji
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

MOSKVA – GRAD NA SEDAM BREŽULJKA 5 DANA/4 NOĆI 2-3 osoba 4-10 osoba

dodatni izleti

Ime izleta1 osoba2 osoba3 osoba4 osoba5-20 osoba
Noćna Moskva1520,00kn760,00kn646,00kn494,00kn418,00kn
Ime izleta1 osoba2 osoba3 osoba4-20 osoba
Moskva: Stari Arbat (pješačka zona)418,00kn228,00kn190,00kn152,00kn
Ime izleta1-50 osoba
Izlet brodom po rijeci Moskvi152,00knKontakt informacije

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:
« Vrati se na prethodnu stranicu