Milijunta putnica u Dubrovniku Ruskinja Aleksandra

Milijunta putnica u dubrovačkoj zračnoj luci ove godine je Ruskinja Aleksandra Sandimirova. Dočekana cvijećem i šampanjcem te drugim darovima, Sandimirova je kazala kako se osjeća kao da joj je drugi rođendan.

Direktor zračne luke Roko Tolić napomenuo je da zračna luka milijuntog putnika ove godine dočekuje pet dana prije nego 2012. te da mu je osobito drago što je to upravo putnica iz Rusije. Naime, zbog uvođenja viznog režima iz Rusije je u Hrvatsku do sada stiglo oko 30 posto gostiju manje. „Ovo je svojevrsni apel kojim svi zajedno pokušavamo naći bolje mogućnosti, bilo kroz brže izdavanje viza, bilo liberalnijim pristupom ruskom tržištu“, poručio je Tolić.

Dodao je da je zbog viznog režima manje i putnika iz Turske, a prosjek spašavaju posjetitelji iz udaljenijih tržišta, kao što su Australija i Amerika. U dubrovačkoj turističkoj zajednici nadaju se da će se do iduće sezone svi prilagoditi viznom režimu.

Za pitanja o vizama za Rusiju, putovanjima u Rusiju, organizaciji seminara, sajmova i sl. u Rusiji možete se obratiti iskusnoj agenciji Atlantis Travel.

« Vrati se na prethodnu stranicu