LRH planira investicije od 200 milijuna kuna

Uprava Liburnia Riviera Hotela Opatija planira investicije vrijedne 200 milijuna eura, koje će biti okončane 2014. godine. Investicije će biti financirane kreditnim sredstvima u visini od oko 130 milijuna kuna, a ostatak će osigurati iz vlastitih izvora.

 

Početak ulaganja predviđen je za jesen ove godine. Planira se rekonstrukcija triju hotela: Kvarner, PalaceBellevue (oba kategorije 3*) i Admiral (kategorija 4*), pet vila: Amalia i Slatina u Opatiji te vile Atlanta, Elza i Belvedere u Lovranu. Osim toga, planira se i ulaganje u standarde za kategorizaciju, nabavku opreme i osnovnih sredstava. Svi rekonstruirani hoteli i vile imat će kategoriju od 4 zvjezdice i u potpunosti zadovoljavati uvjete visokog standarda kvalitete novog branda Remisens.

LRH je brand Remisens osmislio tijekom 2012. i implementirao u 2013. godini u šest objekata koji su kategorizirani s 5 i 4 zvjezdice. Po završetku investicija i puštanja u upotrebu u 2014. godini, LRH će ukupno imati 13 objekata koji zadovoljavaju standarde kvalitete vlastitog branda Remisens.

« Vrati se na prethodnu stranicu