SBERBANK ODRŽAVA „INTERNATIONAL CYBERSECURITY CONGRESS“ 5. – 6. srpnja 2018. godine

International Cybersecurity Congress organizira Sberbank uz potporu ANO Digital Economy i Udruge banaka Rusije, a održava se 5.-6. srpnja 2018. godine u Kongresnom centru Međunarodnog Trgovinskog Centra u Moskvi.

Program kongresa uključuje panel diskusije i sjednice posvećene najvažnijim izazovima cyber sigurnosti. Kongresni dnevni red sastojat će se od panel diskusija, okruglih stolova i nastupa ključnih međunarodnih stručnjaka za cyber sigurnost. Očekuje se da će u Kongresu sudjelovati predstavnici savezne vlade Ruske Federacije, čelnici vodećih ruskih i međunarodnih tvrtki i organizacija (Interpol, World Economic Forum, itd.), dobavljači proizvoda i usluga cyber sigurnosti i vodeći međunarodni i ruski stručnjaci za cyber sigurnost.

Sberbank je pokrenuo stvaranje platforme koja će pomoći u udruživanju snaga za suzbijanje cyber kriminala i poticanje globalne suradnje na ovom području.
5. srpnja, kao dio ICC-a, održat će se interaktivna edukacija o upravljanju rizicima u cyber sigurnosti. Trening će omogućiti predstavnicima državne uprave, sigurnosnih službi, telekomunikacijskih operatora, financijskog i bankarskog sektora, globalnih dobavljača proizvoda za cyber sigurnost i glavnih stručnjaka za cyber sigurnost da bi mogli provjeriti kako je pripremljena banka Sberbank za rješavanje kritičnih situacija u cyber sferi. To će se odvijati u Sberbankovom centru za obradu podataka „Južnij port“.

Kongres bi mogao postati važan korak u razvoju partnerstva u cyber sigurnosti s mnogim narodima i značajno će potaknuti reputaciju Ruske Federacije kao svjetskog lidera u borbi protiv cyber kriminala.

Želite li upoznati sve ljepote Rusije i zemalja bivšeg SSSR-a – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju te pružiti svu potrebnu podršku u vezi putovanja.

…jer putovanje u Rusiju počinje u Alantis Travel-u…

Izvor: https://www.sberbank.ru/en

« Vrati se na prethodnu stranicu