Hrvatska zainteresirana za Novosibirsku oblast

Hrvatska zainteresirana za Novosibirsku oblast

Agencija za investicijski razvoj Novosibirske oblasti zainteresirala je hrvatske biznismene mogućnostima razvoja biznisa.

članak

Agencija je prezentirala investicijski potencijal regije u Moskvi u sklopu Rusko- hrvatskog ekonomskog foruma.

Stručnjaci agencije govorili su o mogućnostima oblasti kao centra znanosti i obrazovanja te o njezinom ogromnom prometnom čvorištu.

Kako je priopćio Andrej Garšin, zamjenik generalnog direktora agencije, prezentacija Novosibirske oblasti izazvala je veliki interes kod hrvatske strane. Nakon prezentacije održani su susreti s ministrom ekonomije Hrvatske Ivanom Vrdoljakom , šefom Hrvatske gospodarske komore Lukom Burilovićem, veleposlanikom Hrvatske Igorom Pokazom. Održani su i radni susreti s predstavnicima krupnog biznisa i financijskih struktura Hrvatske.

Nakon susreta pripremljen je projekt Memoranduma o suradnji između Agencije za investicijski razvoj Novosibirske oblasti i Gospodarske komore Republike Hrvatske. Dokument predviđa provedbu zajedničkih radnih susreta, tematskih seminara, otvorenih stolova, sudjelovanje u izložbama i drugim događajima, koji predstavljaju uzajamni interes u konkretnim sferama suradnje. Očekuje se da će Memorandum biti potpisan u dogledno vrijeme.

 

Izvor: Ruski vjesnik

Planirate li poslovno putovanje u Rusiju i zemlje bivšeg SSSR-a – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju, te pružiti svu potrebnu podršku na putovanju.

…jer putovanje u Rusiju počinje u Atlantis Travel-u

« Vrati se na prethodnu stranicu