Folklorni spektakl „Osjećajte se ruski“, Nikolaevski Dvorac

 

The “Osjećajte se ruski” show je mješovavina narodne pjesme, plesa i harmonike u izvedbi četiri različite pučke ansambala, kostimiranih u tradicionalnoj ruskoj haljini.

Uživajte u tradicionalnom ruskom plesu i glazbenim izvedbama. Iskustvo povijesti, duha i tradicije Rusije u jednoj nezaboravnoj večeri .

Uživajte u ​​raznolikosti folklornih plesova i slušajući tradicionalnu glazbu iz Rusije.

Gledajte kao poštovanjem plesne skupine kick-off show, pleše u ritmu harmonija iz Peters kvartet , Klasični narodne pjesme se miješaju s ruskim pravoslavnim hvalospjevima i lirski romantičnih melodija.

Uživajte u kozačke pjesme, koju izvodi Maidan plesača u tradicionalnoj haljini. Talentirani plesači su poznati po svojim izvedbama kozačke glazbe koja se reproducira u povijesnom obliku.

Jedna od zanimljivosti je Peterburg Stars, plesna skupina s repertoarom koji uključuje sjeverne ruske lirske plesove, kozačke plesove iz Voronjež i Don područjima i narodne plesove iz Urala i Sibira regijama.

Nakon 45 minuta ruskih harmonija i plesa, uživati ​​prekid uz šampanjac, ruski votka, kanapei – uključujući crvenog kavijara, šunke i sira – i bezalkoholnih pića. Članovi kvarteta često miješaju s publikom za vrijeme pauze, tako da je velika prilika da nauče više o narodnoj glazbi Rusije. Vrati se na svoje mjesto za preostalih 45 minuta, a zatim ostavite kazalište kada je show završava.

Predlažemo da posjetite folklorni spektakl „Osjećajte se ruski“ – jedinstven događaj koji pruža prilku da osjetite pravu narodnu kulturu i dušu Rusije u najstarijem dvorcu Sankt Peterburga! U Nikolaevskom dvorcu dočekat će vas ansambl povijesno-društvenih plesova „Reverans“, prelijepe dame u krinolinama i kavaliri u pratnji gudačkog kvarteta, „Klasika“. Sve će vas to natjerati da zaboravite da ste u 21. stoljeću. Na programu su kozačka grupa „Majdan“, plesni ansambl „Zvijezde Peterburga“, ruske pjesme koje će izvoditi „Peters kvartet“. U stanci (30 min) goste očekuje objed u koji su uključeni: kanape s crvenim kavijarom, kanape s pršutom, sirom, kobasicom, čašice votke, čaša vina, šampanjca, sokovi, mineralna voda i voće.

Izlet ide svakodnevno te traje 2,5 sata.

« Vrati se na prethodnu stranicu