ENERGETSKI FORUM EU-RUSIJA Split, Hotel Cornaro 27-28.09.2017.

ENERGETSKI FORUM EU-RUSIJA
Split, Hotel Cornaro 27-28.09.2017.

Teme
Ideja prvog međunarodnog energetskog znanstveno-poslovnog Foruma u organizaciji Instituta za europske i globalizacijske studije, partnera i sponzora
• Međunarodni energetski forum Izazovi i mogućnosti u sferi energetike u Jugoistočnoj Europi planira se kao skup znanstvenika i poduzetnika s ciljem organizacije otvorene rasprave oko sadašnje situacije u sferi energetike u Europi.
• Sadašnja je situacija u energetici pod utjecajem globalnih svjetskih trendova, odnosa Europske unije i Rusije, te preslikavanja tih odnosa u prostor Jugoistočne Europe. Riječ je o geopolitičkoj dimenziji diskursa o energetici.
• Ideja Foruma je rasprava i o mogućnostima ulaganja, poslovanja u Republici Hrvatskoj, uspostavljanju novih znanstvenih i poslovnih kontakata na međunarodnoj razini, u duhu dijaloga,tolerancije u međunarodnim odnosima, znanstvene i poslovne/poduzetničke etike.
• Ovo je prvi međunarodni energetski forum u organizaciji Instituta za Europske i globalizacijske studije, koji će se svake godine u mjesecu rujnu održavati u Splitu, Republika Hrvatska. Ideja je da na dugi rok postane prepoznatljiv u međunarodnoj zajednici.

Tri panela
• Europa, globalni trendovi i izazovi u energetici u 21. stoljeću
• Stanje sektora energetike u Jugoistočnoj Europi
• Mogućnosti investiranja i poslovanja u Republici Hrvatskoj u području energetike.

 

Želite li upoznati sve ljepote Rusije i zemalja bivšeg SSSR-a – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju te pružiti svu potrebnu podršku u vezi putovanja.

…jer putovanje u Rusiju počinje u Alantis Travel-u…

Izvor: http://www.egforum2017.org

 

« Vrati se na prethodnu stranicu