Soči – sigurnost na najvišoj razini

Crnomorski turistički i liječilišni ruski grad Soči bit će domaćin niza prestižnih sportskih dođaja, među kojima su utrka F1 za „Veliku nagradu Rusije“ i Zimske olipmpijske igre 2014. Kako bi podignuli učinkovitost gradskih službi, optimizirali sigurnosne službe i podigli razinu sigurnosti građana i posjetitelja implementirat će se sigurnosni sustav izraelske tvrtke NICE Systems.

„Predstojeće godine bit će ključne za naš grad jer očekujemo brz ekonomski i populacijski rast, što će dovesti do širenja naših sigurnosnih izazova te povećanja zahtjeva i kompleksnosti svakodnevnih operacija, a to će nam omogućiti upravo rješenja izraelske tvrtke“, kaže direktor nadzornog centra Sočija Sergej Čerepov. Zahvaljujući tim tehnologijama gradske sigurnosne službe će moći automatski otkriti grupiranje ljudi, ostavljenu prtljagu te upade na štićeno područje. Soči će na taj način imati visoke sigurnosne uvjete kritičnih infrastrukturnih objekata i javnih površina, te će moći nadzirati, detektirati i upravljati zastojima u prometu i nepropisno parkiranim vozilima. 

Želite li posjetiti Soči za vrijeme Olimpijskih igara ili u bilo koje doba, Atlantis travel nudi sve usluge vezane uz putovanje. Pošaljite mail na ru@atlantis-travel ili nazovite 01 481 1155

« Vrati se na prethodnu stranicu