DiCaprio bi želio glumiti Putina

DiCaprio bi želio glumiti Putina

Holivudski glumac Leonardo DiCaprio smatra da je ruski predsjednik “vrlo, vrlo zanimljiv”, oduševljen je ruskom poviješću i bio bi spreman odigrati ne samo Putina nego i Lenjina i Rasputina, prenose njemački mediji.

DiCaprioHolivudski glumac Leonardo DiCaprio u intervjuu za njemački list Welt am Sonntag izjavio je da bi sa velikim zadovoljstvom odigrao ulogu predsjednika RF Vladimira Putina.
“Putin bi bio vrlo, vrlo zanimljiv lik, sa velikim zadovoljstvom bih odigrao tu ulogu”, rekao je čuveni glumac.
DiCaprio je također rekao da se s Vladimirom Putinom sreo prije nekoliko godina u Sankt Peterburgu na forumu posvećenom zaštiti sibirskih tigrova.
Moj fond pruža financijsku podršku brojnim projektima za zaštitu ovih ugroženih životinja. Putin i ja smo razgovarali o očuvanju veličanstvenih amurskih tigrova, a ne o bilo kakvoj politici.
DiCaprio je također priznao da je oduševljen ruskom poviješću.
I Lenjin bi bio vrlo zanimljiva filmska uloga. Sa zadovoljstvom bih odigrao i Rasputina. Smatram da moramo snimati više filmova o ruskoj povijesti, rekao je Leonardo DiCaprio, a prenijela agencija RIA Novosti.

Izvor: http://hr.rbth.com/

Planirate li poslovno putovanje u Rusiju i zemlje bivšeg SSSR-a – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju, te pružiti svu potrebnu podršku na putovanjtu.

…jer putovanje u Rusiju počinje u Alantis Travel-u

« Vrati se na prethodnu stranicu