GARANTIRANO! City break: Uskrs u Moskvi, 19.04., 5 dana

GARANTIRANO! City break: Uskrs u Moskvi, 19.04., 5 dana

Moskva – prijestolnica carske, moderne Rusije, riznica kulture koja čuva blago i drevno naslijeđe unutar veličanstvenih zidina čuvenog Kremlja. Grad koj zadivljuje svojom veličinom, širokim bulevarima, predivno uređenim parkovima… Svojom raskoši, ljepotom i bogatstvom, ostavlja utisak autoriteta i moći. Upoznajte predivnu Moskvu, koja ima što ponuditi brojnim turistima iz cijelog svijeta. 

CIJENA UKLJUČUJE:

* povratnu zrakoplovnu kartu na direktnim letovima Zagreb-Moskva-Zagreb, ekonomska klasa
* noćenje sa doručkom u hotelu 4*, smještaj u dvokrevetnoj sobi
* transfere aerodrom – hotel – aerodrom
* panoramski razgled Moskve na dolasku, izlet u Kremlj – teritorija Kremlja, obilazak centra grada
* vođenje na izletima s lokalnim vodičem na hrvatskom jeziku
* potvrđenje (voucher) za ishođenje ruske vize
* osiguranje od jamčevine, troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena paketa po osobi u kunama

HotelRedovna cijena  u 1/2 sobiDoplata za 1/1 sobu
Hotel 4*4290

1 090

Cijena na bazi minimalno: 10 osoba!

CIJENA NE UKLJUČUJE:

* zrakoplovne pristojbe, obvezna doplata 1100 kn po osobi (promjenjive do datuma izdavanja karata)
* vizu (trošak vize za gotovinsko plaćanje sa uključenom uslugom posredovanja iznosi 550 kn po osobi – cijena vrijedi za redovni postupak ishođenja od 7 radnih dana; postoji mogućnost nadoplate za hitni ili ekspresni postupak)
* putno zdravstveno osiguranje s pokrićem minimalno 30 000 eur (obavezno je za ishođenje vize) – preporučamo ugovaranje i osiguranja od otkaza putovanja
* fakultativne izlete (obavezna rezervacija I plaćanje unaprijed)
* doplatu za jednokrevetnu sobu
* dodatne obroke I usluge koji nisu navedeni u programu

Cijena izleta po osobi u kunama

Fakultativni izletiTrajanje izleta (sati)Cijena po osobi u KN   (na bazi 6 osoba)
Metro tura i vožnja brodom rijekom Moskvom (vodič, brod, metro ulaznice) 3,5 570
Muzej likovne umjetnosti A. S. Puškina (ulaznice, vodič) 3440
Imanje Kolomenskoje (transfer, ulaznice, vodič)4470

VAŽNO!!!

Putovnica mora vrijediti najmanje šest mjeseci od predviđenog datuma izlaska iz Rusije. Prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti kopiju putovnice.
Kategorije hotela odgovaraju službenim lokalnim kategorizacijama.
Cijene zrakoplovnih pristojbi podložne su promjenama i konačni iznos potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
Aviokompanija ima pravo promijene vremena leta.
Atlantis zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene tečaja RUB i EUR većih od 1,5%, nedostatka mjesta u ekonomskoj klasi na zrakoplovu, te nedostatku slobodnih soba u hotelima u kojima je predviđen smještaj, promjenu cijena ulaznica u objektima koji se posjećuju.
Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda ovisno o radnom vremenu muzeja ili eventualnih gužvi, praznika ili neke situacije više sile nastale na destinaciji.
Fakultativne izlete je potrebno rezervirati I platiti unaprijed.

1. dan, PETAK – 19.04.

Grad Moskva

Polazak iz Zagreba direktnim letom u 13:20 h. Predviđen dolazak u Moskvu u 17:10 h. Transfer do hotela uz panoramski razgled grada u pratnji ruskog vodiča, uz vođenje na hrvatskom jeziku. Voziti ćemo se glavnim ulicama i avenijama (Tverskaya, Sadovoe koltso, Kuituzivski prospect, itd) te ćemo vidjeti – Bolshoy teatar, Lubyanka /zgradu FSB bivši KGB, Crkvu Hrista spasitelja, Novodjevičanski samostan, Park Pobjede i druge znamenitosti. Zaustaviti ćemo se na Vrapčevim brdima (Vorobyevi Gory), najvišem moskovskom vidikovcu otkuda se pruža prekrasan pogled na Moskvu, preko stadiona Luzhniky prema centru grada, te pogled na Glavno moskovsko sveučilište Lomonosov (MGU) i sve to uz zanimljivu priču našeg vodiča o povijesti i sadašnjem životu Moskve. Smještaj u hotelu. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

2. dan, SUBOTA – 20.04.

Kremlj zid

Doručak. Odlazak na razgled centra Moskve pješice: Crveni trg, glavna robna kuća GUM, katedrala Vasilija Blaženog, Lenjinov mavzolej, nacionalni povijesni muzej, zidine Kremlja, Aleksadrov vrt, Manežni trg i još puno toga. Razgled Moskovskog Kremlja, koji nije samo srce Moskve i Rusije nego i najveća utvrda u cijeloj Europi koju je ruski narod očuvao sve do danas. Obilazeći Kremlj saznati ćete što riječ “kremlj” znači, zašto nikada nitko nije pucao iz Car-puške, tko je lijevao Car-zvono, što znači izraz “derati se po cijeloj Ivanovskoj” i kako je to povezano s Kremljom. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. dan, NEDJELJA – 21.04.

Metro Moskva

Doručak. Odlazak pješice na fakultativni izlet “Podzemni dvorci Moskve” – saznati ćete zanimljive činjenice o izgradnji moskovskog metroa koji ima više od 150 stanica i o kojem se s pravom govori kao o jednom od najljepših na svijetu. Stanice se često nazivaju podzemnim dvorcima jer, zbog raskošnog interijera, brojnih dekoracija, murala, mozaika, skulptura, zanimljivo izrađenih lustera i sl., podsjećaju na prostorije kraljevskih palača i dvoraca. Dalje slijedi vožnja luksuznim brodom Radisson po rijeci Moskvi. Obilazak Moskve brodom daje vam priliku da izbjegnete moskovsku gužvu i u kratkom vremenu upoznate povijesni i kulturni centar ruske prijestolnice te u potpunosti uživate u slikovitim pejzažima. Izlet brodom postao je nezaobilazna pustolovina pri posjetu Moskvi. Na brodu možete naručiti piće ili ručak. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. dan, PONEDJELJAK – 22.04.

kolomenskoe

Doručak. Slobodan dan za vlastite aktivnosti. Predlažemo posjet muzeju likovne umijetnosti ili imanju Kolomenskoje. Noćenje.

5. dan, UTORAK – 23.04.

Avion

Doručak u hotelu. Check-out iz hotela te transfer na aerodrom. Let iz Moskve u 10:20 h. Predviđen dolazak u Zagreb u 12.30

 

 

FAKULTATIVNI IZLETI – OPIS I CIJENE:

IMANIJE KOLOMESKOJE

Drevne selo Kolomensko povijesno je mjesto poznato po svetištima ruskoga naroda. Još od 14. stoljeća služilo je kao imanje poznatih kraljeva i kneževa Moskve. Jedinstven arhitektonski kompleks nastao je u razdoblju od 16. i 17 stoljeća i danas se prostire na 390 hektara. Među brojnim zanimljivostima tu je i crkva Uznesenja koja je 1994. godine uključena u UNESCO-ov popis svjetske kulturne baštine.
CIJENA – 470 kn po osobi.

MUZEJ LIKOVNE UMJETNOSTI A. PUŠKINA

Državni muzej likovne umjetnosti A.S. Puškina u Moskvi predstavlja jednu od najvećih kolekcija djela stranih umjenika u Rusiji. Veličanstvena zgrada je bež boje i podsjeća na dvorac. Izložena djela su većinom umjetnika Zapadne Europe, kao što su Pablo Picaso , Chagall… Na prvoj etaži raspoređena su antička djela, kao i gipsane figure iz Egipta. Na drugom katu su slike, grafike, skulpture u srednjeg vijeka, stare Grčke i Rima, te najpoznatijih umjetnika u svijetu u broju. Zbirka broji oko 750.000 primjeraka. Nabrajati remek-djela bio bi mukotrpan posao. Ukratko: u muzeju možete pratiti povijest umjetnosti cijelog svijeta.
CIJENA – 440 kn po osobi.

 

 

 

 


Odaberite vrstu hotela u kojima želite odsjedati:

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

GARANTIRANO! City break: Uskrs u Moskvi, 19.04., 5 dana

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

GARANTIRANO! City break: Uskrs u Moskvi, 19.04., 5 dana 1-10 osoba

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

GARANTIRANO! City break: Uskrs u Moskvi, 19.04., 5 dana

dodatni izleti
Kontakt informacije

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:
« Vrati se na prethodnu stranicu