City break: Festival vatrometa u Moskvi, 4 dana, 15.08.

CITY BREAK: FESTIVAL VATROMETA U MOSKVI, 4 DANA

15-18.08.2019. //13.-16.08.2020

Festival vatrometa “Rostekh” najveći je međunarodni festival pirotehničke umjetnosti, koji se održava svakog ljeta u Moskvi. Tijekom 2 dana, 8 najboljih ekipa iz cijelog svijeta iznenadit će publiku i boriti se za naslov najboljih. 2 festivalska dana = 180 minuta vatrometa, više od 60 tisuća ispaljenih raketa, i više od 700 tisuća gostiju festivala, iznad vodene pučine rijeke Moskve. Emociju je teško prenijeti riječima, morate vidjeti svojim očima – poklonite si doživljaj i zaronite u svijet djetinjstva na festivalu vatrometa.

CIJENA UKLJUČUJE:

– aviokarte ekonomske klase na relacije Zagreb-Moskva-Zagreb
– zrakoplovne pristojbe
– 3 noćenja s doručkom u hoteu 3* po osobi, smještaj u dvokrevetnoj sobi
– transfere aerodrom – hotel – aerodrom
– prijevoz na izletima
– panoramski razgled grada i posjet Kremlju
– posjet festivalu “Rostekh” (prijevoz i ulaznice)
– potvrđenje (voucher) za ishođenje ruske vize

Cijena aranžmana po osobi u kn

HotelRedovna cijena u 1/2 sobi FM cijena u 1/2 sobiDoplata za 1/1 sobu
3*50904990990

Cijena na bazi min 10 osoba

CIJENA NE UKLJUČUJE:

– vizu (trošak vize 550 kn za gotovinsko plaćanje sa uključenom uslugom posredovanja – cijena za redovni postupak ishođenja 7 radnih dana; hitni ili ekpresni postupak uz nadoplatu)
Dokumenti potrebni za vizu: ispunjeni online upitnik sa vlastoručnim potpisom, putovnica (s najmanje dvije prazne stranice jedna do druge, koja vrijedi 6 mjeseci dulje od datuma izlaska iz Rusije), 1 fotografija sa svijetlom pozadinom 3,5 x 4,5 cm.
– putno zdravstveno osiguranje (možemo ponuditi Allianz, Wiener ili Euroherc osiguranje) – preporučamo i osiguranje od otkaza putovanja
– fakultativne izlete (rezervacija i plaćanje unaprijed)
– doplatu za jednokrevetnu sobu
– dodatne obroke i usluge koji nisu navedene u programu

Cijena fakultativnih izleta po osobi u kn

 

Fakultativni individualni izlet

Trajanje
(sati)

Cijena na bazi
4 osobe

Puškinov mužej umjetnosti (ulaznice, vodič)

3

440

Imanije Kolomenskoje (transfer, ulaznice, vodič)

4

470

Metro tura i vožnja brodom rijekom Moskvom (vodič, brod, metro ulaznice) 3,5

570

VAŽNO:

Putovnica mora vrijediti najmanje šest mjeseci od ulaska u zemlju. Kopiju putovnice prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti prodajnom mjestu.
Kategorije hotela odgovaraju službenim lokalnim kategorizacijama.
Atlantis zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene tečaja RUB i EUR većih od 1,5%, nedostatka mjesta u ekonomskoj klasi na zrakoplovu, te nedostatku slobodnih soba u hotelima u kojima je predviđen smještaj.
Organizator može promjeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda ovisno o radnom vremenu muzeja ili eventualnih gužvi, praznika ili neke situacije više sile nastale u destinaciji.
Fakultativne izlete je potrebno rezervirati unaprijed.

1. dan, četvrtak, 15.08.:

Znamenitosti Moskve

 

Dolazak u Moskvu, rusku prijestolnicu i jedan od najljepših i najvećih svjetskih gradova, grad na rijeci Moskva i 7 brežuljaka, grad politički, gospodarski, vjerski i financijsko središte zemlje – i vaš dom za sljedeće tri noći… Glavni grad i najveći megopolis Rusije broje skoro 15 milijuna stanovnika. Istovremeno je i politički, kulturni, naučni, privredni, trgovački i turistički centar ove po prostranstvu najveće države svijeta. Izuzetan grad koji daruje izuzetan doživljaj na svakom koraku. Transfer i smještaj u ugodnom hotelu. Slobodno vrijeme i bezbrojne mogućnosti za samostalno istraživanje prelijepe Moskve. Predlažemo prošetati  Arbatom, Crvenim trgom, glavnom ulicom  pogledati neke od svjetski poznatih muzeja, poput Puškinovog muzeja, muzeja suvremene umjetnosti „Garaž”, park „Zarjadje”, crkvu Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, GUM ili brojne druge povijesne i kulturne znamenitosti. Noćenje u hotelu.

2. dan, petak, 16.08.:

Top u Kremlju

Doručak u hotelu. Odlazak na panoramski razgled Moskve, koji više nalikuje na pustolovinu iz bajke. Šarene kupole crkve sv. Vasilja Blaženog,  Novi Arbat, Tverskaja ulica, Bolšoj teatar, hram Hrista Spasitelja, Novodevičji samostan, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet “Lomonosov”, Poklonaja gora (Park Pobede) i  druge poznate moskovske znamenitosti urezat će se u vaše sjećanje kao neke od najljepših slika koje ste ikada vidjeli (bez ulaska u objekte). Posjet moskovskom Kremlju, unutar zidina kojeg se nalaze predivni primjerci ruske arhitekture: crkve iz 15. st., četiri palače i nekadašnja oružarnica koja je danas muzej ruskog državnog znakovlja i dijamanata. Moskovski Kremlj je, prije nego što će postati muzej, dugo bio mjesto stanovanja. Posljednji stanari napustili su ga tek 1961. Unutar zidova su 20 tornjeva od crvene cigle nalaze se brojne crkve i palate. Slobodno vrijeme. Noćenje

3. dan, subota, 17.08.:

Doručak u hotelu. Fakultativno predlažemo razgled moskovskog metroa – najljepšeg metroa na svijetu i vožnju  luksuznim brodom po rijeci Moskvi. Izlet brodom u Moskvi postao je nezaobilazna pustolovina pri posjetu ruske prijestolnici. Uz zanimljive priče vodiča vidjeti ćete Dom Vlade Ruske Federacije, stadion Lužniki, Glavno Sveučilište Lomonosova (MGU), glavni željeznički kolodvor “Kievski”, spomenik Petru I, crkvu Krista Spasitelja i druge znamenitosti ruske prijestoljnice. Na brodu se služi piće i ukusna hrana, cijene su prihvatljive, a hrana je kvalitetna. U 18,00 je polazak na festival vatrometa. Dnevni program festivala: sportske i kreativne aktivnosti, igre za cijelu obitelj, štandovi sa hranom, koncerti i još puno toga! 21.00 h – vatromet: u subotu 4 ekipe će predstaviti svoje zemlje: vatromet u bojama nacionalne zastave uz nacionalnu glazbu, kao i proizvoljni program na temu dobrote i magije. 23.30 h Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan nedjelja, 18.08.:

AvionDoručak u hotelu. Check out iz hotela. Transfer na aerodrom.

FAKULTATIVNI IZLETI

Puškinov muzej umjetnosti:

Nezaobilazna muzejska atrakcija u Moskvi – Puškinov muzej. Ovaj najveći muzej europske umjetnosti , osnovan 1912 g. nalazi se u blizini Hrama Krista Spasitelja. U svojoj kolekciji ima brojne slike i djela Van Gogha, Picassa, Matisa i drugih, te najspektakularniju numizmatičku kolekciju sa prostora Azije. U muzeju se od 1981. g održava muzički festival ” Decembar nights ” – poseban događa za sve posjetitelje koji se odluče posjetiti muzej tijekom Prosinca.  
CIJENA – od 440 kn po osobi

Imanije Kolomenskoje:

Imanije Kolomesnoje je bivši carski posjed, koji se nalazi nekoliko kilometara jugoistočno od središta Moskve, na staroj cesti koja vodi do starog grada Kolomne (otuda ime). Prostire se na 390 hektara površine i ima slikovit pogled na strme obale rijeke Moskve. Osmo svjetsko čudo, drvena palača ruskog vladara Alekseja Mihajloviča (1645–1676), drugog cara iz dinastije Romanov, jedna je od zadivljujućih turističkih atrakcija Moskve. Dva i pol stoljeća poslije odluke ruske carice Katarine Velike da je sruši, replika bajkovite palače ponovo je u punoj raskoši iznikla pred svijetom 2009. godine i sa drugim kulturno-povijesnim objektima dio je Moskovskog državnog muzejskog kompleksa Kolomenskoje.
CIJENA – od 470 kn po osobi

„Podzemni dvorci Moskve” – moskovski metro i vožnja luksuznim brodom rijekom

Metro Moskva

“Podzemni dvorci Moskve” , malo tko bi iz ovog naziva shvatio da se radi o podzemnoj željeznici . Sam Staljin je za izgradnju metroa odabrao najbolje arhitekte i umjetnike. Njihov zajednički rad rezultirao je spojem klasicizma, baroka i realizma kojima se odala počast najznačajnijim ličnostima, revoluciji ,uspjesima u sportu… Ovaj “podzemni div” ne prestaje rasti , sa 12 linija, 214 stanice, i duljinom od 364 kilometra, do 2020.g. izgradit će se još 76 novih stanica……..
CIJENA – od 570 kn po osobi

 


Odaberite vrstu hotela u kojima želite odsjedati:

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

City break: Festival vatrometa u Moskvi, 4 dana, 15.08. 1-10 osoba
15.08.20194990,00kn
13.08.20204990,00kn

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

City break: Festival vatrometa u Moskvi, 4 dana, 15.08.

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

City break: Festival vatrometa u Moskvi, 4 dana, 15.08.

dodatni izleti
Kontakt informacije

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:
« Vrati se na prethodnu stranicu