Cijene ljetnih aranžmana za Crnu Goru snižene i do 40%

Cijene ljetnih aranžmana za Crnu Goru snižene i do 40%

Budva Crnu Goru

Prema agenciji TUI, trenutni troškovi ljetnih aranžmana za Crnu Goru iznose 1.068 dolara za tjedan dana. Prošle godine ovi su troškovi iznosili 1,782 dolara. Dakle, u protuvijednosti strane valute, troškovi su se smanjili u prosjeku za 40%.

“Crna gora je država za koju vize nisu potrebne ali koju općenito ne karakterizira visoka prodaja. Međutim, sada naši klijenti aktivno bookiraju ljetovanja na Budvanskoj rivijeri. U odnosu na ožujak prošle godine, udio Crne Gore u ukupnoj prodaji u Europi porastao je za 6%. Očekujemo značajan rast potražnje u nadolazećim mjesecima”, izjavila je  Ksenia Mazurova, analitičar za TUI.

Ovo ljeto Rusija će u ponudi imati i ture za Crnu Goru sa polascima iz Moskve i St. Petersburga avionom za Tivat, 3 puta tjedno. Također napominjemo da se može birati između hotela koji nude samo noćenje s doručkom i onih, ove godine popularnijih, koji nude polupansionsku i “All inclusive” uslugu.

Izvor: TRN News

Želite li upoznati sve ljepote Rusije i zemalja bivšeg SSSR-a – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju te pružiti svu potrebnu podršku u vezi putovanja.

…jer putovanje u Rusiju počinje u Atlantis Travel-u

« Vrati se na prethodnu stranicu