„BookCrossing“ u Sankt Peterburgu

Na Dan knjige i autorskih prava, koji se obilježava u travnju, u Sankt Peterburgu organizirat će se događanje pod nazivom „Peterburški BookCrossing“.

U događanju će sudjelovati brojni restorani, kafići, knjižnice i gradska kazališta. Cilj je događanja besplatna razmjena zanimljivih knjiga različitih žanrova. Knjige će biti izložene na javnim prostorima i posložene na police za knjige koje će dizajnirati poznati dizajnerski studio Timofeja Žuravljeva.

Tim će se događanjem, koje započinje 23. travnja 2014. godine, ujedno obilježiti i dvjestota obljetnica rođenja M. J. Ljermontova.

Svi vlasnici knjiga i oni koji to žele postati pozvani su na BookCrossing u Peterburgu kako bi svoje knjige podijelili s drugima ili pronašli neku novu knjigu u kojoj će uživati.

Rezervirajte putovanje u Rusiju i posjetite čarobni PeterburgAgencija Atlantis Travel rado će vam pomoći u ishođenju viza za Rusiju, pronalasku smještaja u Peterburgu, povoljnih avionskih karata i odabiru najljepših izleta u Peterburg i okolicu!

« Vrati se na prethodnu stranicu