Baltički triptih: St.Petersburg, Helsinki, Tallinn, 5 dana, 13.09.2020

Baltički triptih: St.Petersburg, Helsinki, Tallinn, 5 dana, 13.-17.09.2020.

Talinn

Putovanje kroz 3 baltičke zemlje omogućuje Vam uživanje u fascinantnoj atmosferi proteklih stoljeća. Tijekom putovanja vidjeti ćete najzanimljivija mjesta, slušati zanimljivu priču vodiča o bogatoj povijesti tih glavnih gradova. Prošetati ćete uskim srednjovjekovnim ulicama, posjetiti jedinstvene povijesne spomenike, dodirnuti povijest i uroniti u svijet gradskih legendi.

CIJENA UKLJUČUJE:

 • povratnu zrakoplovnu kartu na direktnim letovima Zagreb-St. Petersburg- Zagreb, ekonomska klasa

OU530 ZAG LED 15051850
OU531 LED ZAG 1940 2130

 • zrakoplovne pristojbe (u iznosu od 800 kn, promjenjivo do datuma izdavanja karata)
 • 3 noćenja s doručkom u hotelu 3* u St. Petersburgu po osobi, smještaj u dvokrevetnoj sobi
 • 1 noćenje na brodu u dvokrevetnim kabinima bez prozora (kategorija B) 
 • transfere aerodrom – hotel – aerodrom
 • prijevoz prema programu
 • St. Petersburg: panoramski razgled grada, posjeta utvrde Petra i Pavla, katedrali Sv. Izaka, Ermitažu; Helsinki i Tallinn: razgled povjesne jezgre gradova
 • vođenje sa lokalnim vodičem na hrvatskom jeziku
 • potvrđenje (voucher) za ishođenje dvokratne ruske vize
 • osiguranje od jamčevine, troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena aranžmana po osobi u kn :

HotelRedovna cijena u 1/2 sobiFirst Minute cijena 
u 1/2 dobi
Doplata za 1/1 sobu
Hotel 3*699067901690

Cijena na bazi minimalno: 10 osoba!
Mogući polasci iz Pule, Splita i Dubrovnika uz nadoplatu.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • putno zdravstveno osiguranje, preporučamo i osiguranje od otkaza putovanja
 • fakultativne izlete (rezervacija I plaćanje unaprijed)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu/kabinu
 • dodatne obroke I usluge koji nisu navedene u programu

Cijena izleta po osobi u kunama

 

Fakultativni individualni izleti

Trajanje izleta
(sati)

Minimum
4 osobe

ST.PET.: Folk Show Feel yourself Russian (transfer, ulaznice)

2,5

450

ST.PET.: Petergof: gornji i donji parkove, fontani (prijevoz, vodič, ulaznice)

5

550

VAŽNO!!!

Putovnica mora vrijediti najmanje šest mjeseci od ulaska u zemlju. Kopiju putovnice prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti prodajnom mjestu.
Kategorije hotela odgovaraju službenim lokalnim kategorizacijama.
Cijene zrakoplovnih pristojbi podložne su promjenama i konačni iznos potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
Atlantis zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene tečaja RUB i EUR većih od 1,5%, nedostatka mjesta u ekonomskoj klasi na zrakoplovu, te nedostatku slobodnih soba u hotelima u kojima je predviđen smještaj, promjena cijena ulaznica u objekti, koji se posjećuju
Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda ovisno o radnom vremenu muzeja ili eventualnih gužvi, praznika ili neke situacije više sile nastale u destinaciji.
Fakultativne izlete je potrebno rezervirati unaprijed.

1. DAN, NEDJELJA, 13.09. zagreb – ST. PETERSBURG

Polazak iz Zagreba direktnim letom u 15:05 h. Predviđen dolazak u St. Petersburg u 18:50 h. St.Petersburg je bio glavni grad nekadašnje Carske Rusije, nalazi se na UNESCO-vom popisu svjetske baštine, i s pravom se smatra jednim od najljepših gradova na Svijetu. “Prozor u Europu”, Petrograd, kao grad iz bajke čuva svu veličanstvenost carkog doba. Organizirani transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

 

 

2. DAN, PONEDJELJAK, 14.09. ST. PETERSBURG

Kip Petra Velikog

Doručak u hotelu. U jutarnjim satima odlazak na razgled grada. Panoramski razgled najbitnijih znamenitosti St. Petersburga s lokalnim vodičem: Nevsky Prospekt, Kazanska katedrala, Palace square, Zimski dvorac, Trg Senata, spomenik Petra Velikog (brončani konjanik), posjeta utvrde Petra I Pavla, koja je početkom 18. st. bila izgrađena s ciljem zašite u ratnim sukobima prema naređenju Petra Velikog, ali nikada nije poslužila svojoj prvotnoj svrsi, i posjeta katedrali Sv.Izaka, jedne od najvećih i najraskošnijih građevina St. Petersburga. Gradila se gotovo četrdeset godina, a danas je pretvorena u muzej. Ističe se pozlaćenom kupolom odakle se pruža veličanstven pogled na St. Petersburg. Posjet Ermitažu,  jednom od glavnih muzeja na svijetu, čija zbirka ima više od 3 milijuna umjetničkih djela i spomenika svjetske kulture koji datiraju iz kamenoga doba do modernih vremena. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. DAN, utorak, 15.09. HELSINKI

Helsinki katedrala

Doručak u hotelu. Odjava iz hotela te polazak busom za Helsinki – glavni i najveći grad Finske, smješten u južnom dijelu zemlje na obali Finskog zaljeva. Helsinki je jedinstven, raznolik i intrigantan grad koji može iznenaditi i one koji ga dobro poznaju. Osnovana 1550. godine, “kći Baltike” je postala glavni grad tek 1812. godine, a tijekom istog razdoblja ruski carevi su ga preoblikovali kao neku vrstu minijature Petrograda. Tijekom upoznavanja “bijelog grada Sjevera” vidjeti ćete Trg Senata s helsinškom katedralom, pravoslavnu katedralu Uspenski, Parlament, koncertnu dvoranu Finlandia, Operu, šetalište Esplanada, Gradsku vijećnicu, park i spomenik Sibelius… Slobodno vrijeme. Transfer u luku. Ukrcavanje na brod “Viking” i smještaj u dvokrevetnim kabinima. Noćenje.

4. DAN, srijeda, 13.05.//16.09. TALLINN

Talinn

Dolazak u Tallinn, glavni i najveći grad Estonije. Također, jedan od najbolje očuvanih srednjovjekovnih gradova u Europi, čiji je povijesni centar upisan na UNESCO-ov popis svjetske kulturne baštine. Nakon doručka na brodu, iskrcaj te odlazak u šetnja Starim gradom. Stari Tallinn je pravi otok srednjeg stoljeća usred suvremenih visokih zgrada hotela i trgovačkih centara. Vidjeti ćemo najljepše od drevnog obalnog grada. Uživati ćemo u pomno očuvanim tragovima daleke prošlosti, romantici malih ulica i starih trgova, vedrini šarenih domova i drugim ljepotama koje Tallinn pruža svojim posjetiteljima. Slobodno vrijeme. Polazak za St. Petersburg. Dolazak kasnim večernim satima.  Smještaj u hotelu. Noćenje.

 5. DAN, četvrtak 17.09. ST.PETERSBURG

peterhof

Doručak u hotelu. Odjava iz hotela, te odlazak na fakultativni izlet u Peterhof, ili kako ga još nazivaju “prijestolnicu fontana”- ljetnu rezidenciju ruskih careva tijekom 200 godina. Niti jedan dvorac u Rusiji se ne može usporediti s njim, a u Europi mu jedino parira Versaille. Slikoviti kompleks palača i parkova zove se Kraljevstvo fontana. Više od 150 fontana i vodenih kaskada ukrašava parkove. Palače, paviljoni, kipovi, ulice i cvjetne dvorane – sve u punoj veličini i podsjećaju na predivno doba. Čak i stabla ovdje imaju svoju vlastitu povijest – sačuvani hrastovi posađeni od strane Cara Petra I. Nakon Peterhofa organizirani transfer na aerodrom. Let iz St. Petersburga je u 19:40 h. Predviđeni dolazak u Zagreb je u 21:30 h.

FAKULTATIVNI IZLETI – OPISE I CIJENE:

FOLK SHOW “FEEL YOURSELF RUSSIAN”
Feel yourself Russian

Predlažemo da posjetite folklorni spektakl „Feel yourself Russian“ – jedinstven događaj koji pruža prilku da osjetite pravu narodnu kulturu i dušu Rusije. Uživajte u tradicionalnom ruskom plesu i kozačke pjesme, koju izvodi Maidan plesača u tradicionalnoj haljini. Talentirani plesači su poznati po svojim izvedbama kozačke glazbe koja se reproducira u povijesnom obliku. Nakon 45 minuta ruskih harmonija i plesa, uživati ćete ​​prekid uz šampanjac, ruski votka, kanapei – uključujući crvenog kavijara, šunke i sira – i bezalkoholnih pića. CIJENA – 450 kn po osobi

PETERHOF

PetergofPeterhof, ili kako ga još nazivaju “prijestolnicu fontana”- carsku ljetnu rezidenciju ruskih careva tijekom 200 godina. Niti jedan dvorac u Rusiji se ne može usporediti s njim, a u Europi mu jedino parira Versaille. Slikoviti kompleks palača i parkova zove se Kraljevstvo fontana. Više od 150 fontana i vodenih kaskada ukrašava parkove. Palače, paviljoni, kipovi, ulice i cvjetne dvorane – sve u punoj veličini i podsjeća na predivno doba. Čak i stabla ovdje imaju svoju vlastitu povijest – sačuvani hrastovi posađeni od strane Cara Petra I. CIJENA – 550 kn po osobi

 


Odaberite vrstu hotela u kojima želite odsjedati:

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Baltički triptih: St.Petersburg, Helsinki, Tallinn, 5 dana, 13.09.2020 1-10 osoba

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Baltički triptih: St.Petersburg, Helsinki, Tallinn, 5 dana, 13.09.2020

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Baltički triptih: St.Petersburg, Helsinki, Tallinn, 5 dana, 13.09.2020

dodatni izleti
Kontakt informacije

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:
« Vrati se na prethodnu stranicu