Azerbajdžanski Azerfon želi CRM rješenje hrvatskog InfoCumulusa

Infocumulus Azerfon

Hrvatska IT tvrtka InfoCumulus pobijedila je na međunarodnom natječaju za implementaciju CRM rješenja Azerfonu. Azerfon je u drugi po veličini mobilni operater u Azerbajdžanu.

Ugovor o petogodišnjoj suradnji, koji će Azerfon i  InfoCumulus danas potipsati, predstavlja velik izvozni uspjeh za InfoCumulus, tvrtku u čijem su fokusu rješenja za upravljanje odnosima s korisnicima i računarstvu u oblaku (cloud computing).

InfoCumulus je imao veliku konkurenciju od nekoliko snažnih ponuđača, ali Azerfon je odlučio ovaj projekt uvođenja Microsoftovog Dynamics CRM sustava u trajanju od 4 do 6 mjeseci povjeriti upravo njima. Tijekom ovog perioda IT stručnjaci i konzultanti InfoCumulusa podjednako će raditi na projektu u Zagrebu i Bakuu.

InfoCumulus u Aziji

“Naše dosadašnje iskustvo u uvođenju i savjetovanju vezanom uz uvođenje poslovnih sustava, naročito u telekomunikacijskoj industriji, daje nam povoda za optimizam i nadu da je ovaj petogodišnji ugovor tek početak našeg proboja na vrlo perspektivno azerbajdžansko tržište. Jednako tako, nadamo se kako smo ovom značajnom suradnjom na neki način otvorili vrata i drugim hrvatskim IT tvrtkama koje svoje poslovne prilike traže u ovoj, brzo rastućoj regiji”, rekao je Sven Marušić, direktor InfoCumulusa.

InfoCumulus je već imao važnijih angažmana u zemljama centralne Azije, no oni su, u prvom redu, bili savjetodavne prirode. Ovaj je ugovor poseban jer uključuje implementaciju jednog vrlo važnog rješenja za telekomunikacijsku tvrtku i dugoročniju suradnju.

Izvor: Business.hr

Zanima li vas putovanje u Rusiju, vize za Rusiju,  smještaj u Rusiji, organizacija raznih seminara i poslovnih sajmova u Rusiji, možete se obratiti agenciji Atlantis Travel – stručnjacima za Rusiju uz koje ćete se u Rusiji osjećati kao kod kuće. 

« Vrati se na prethodnu stranicu