Ascent Travel otkazuje putovanja u Hrvatsku i Crnu Goru 20. i 21. srpnja

Jučer, 17. srpnja, nekoliko ruskih agencija izjavilo je kako Ascent Travel otkazuje putovanja u Hrvatsku i Crnu Goru 20. i 21. srpnja te da su od agencije Ascent primili obrazac za povrat sredstava. Kako doznajemo, sva planirana putovanja iz Sankt Peterburga, Kazani, Nižneg Novgoroda i Jekaterinburga u potpunosti su otkazana. Iz Moskve je također otkazan velik broj putovanja.

Glavni direktor Ascenta Jevgenij Sudbin obećao je kako će sredstva za otkazana putovanja biti vraćena u roku od 10 dana. Kada je riječ o putovanjima koja su planirana na kasnije datume, zasada se još ništa točno ne zna. Prema riječima Jevgenija Sudbina razmatra se mogućnost potpunog odustajanja od spomenutih destinacija.

Predsjednik Odbora direktora turističkih agencija, Boris Burikin izjavio je kako se planirani letovi reorganiziraju, ali kako zasad ne može reći kakav će biti novi program.

Jevgenij Sudbin i Boris Burikin poručuju kako turisti, koji su trenutno na odmoru organiziranom od strane Ascenta, nemaju razloga za brigu i kako će se na vrijeme vratiti u Rusiju.

Prema neslužbenim informacija  Ascent Travel je zapravo bankrotirao, a ne samo otkazao putovanja u spomenute destinacije.

 

« Vrati se na prethodnu stranicu