Airberlin će osigurati više letova za Rusiju tijekom zime

Od zime 2013/2014, Airberlin će povećati broj letova u Rusiju. Zrakoplov će letjeti dva puta dnevno iz Berlina u St. Petersburgu tijekom zime. Na svojoj popularnoj relaciji Berlin – Moskva, Airberlin će povećati broj usluga za po jedan dodatni let tjedno, na ukupno 14 letova.

“Rusija je ključno strateško tržište za Airberlin. Uvođenjem ove proširene usluge reagiramo na povećanu potražnju za letovima prema i iz Rusije i jačanju naše pozicije na tom tržištu. Sada nudimo našim gostima konstantu uslugu tijekom cijele godine i pružamo odlične veze preko Berlina. S ovom ekspanzijom posebno jačamo naše usluge između Berlina i Sankt Petersburga,  jer Airberlin, s 14 letova tjedno, ima više letova na toj relaciji od bilo kojeg drugog prijevoznika, “rekao je Paul Gregorowitsch, glavni komercijalni direktor, Airberlina.

Letovi iz i u Rusiju imaju izvrsne veze do odredišta preko Berlina. Gosti iz Rusije mogu putovati u južnu Europu ili SAD, primjerice. Tu su također odlične veze s Airberlinovom mrežom u Rusiji.

Airberlin Group ima non-stop letove iz Berlina, Düsseldorfa, Münchena i Beča u tri ruske destinacije:  Moskvu, Petrograd i Kalinjingrad, te nudi ukupno 63 letova tjedno za Rusiju.

Ljudi koji putuju iz Rusije može birati između 57 odredišta u cijelom svijetu. Osim toga, gosti mogu doći do više od 13odredišta u Rusiji sa svojim partnerom OneWorld S7 preko Moskve, sukladno dogovoru s Airberlin Group.

Za pitanja o vizama za Rusiju, putovanjima u Rusiju, organizaciji raznih seminara, sajmova i sl. u Rusiji možete se obratiti agenciji Atlantis Travel.

« Vrati se na prethodnu stranicu