Aeroflot povećava broj letova za Zagreb i uvodi linije prema Puli i Dubrovniku

 


Ruski nacionalni avioprijevoznik u lipnju ove godine uvodi liniju prema Puli i obnavlja liniju između Moskve i Dubrovnika!

Aeroflot Airlines, ruski nacionalni avioprijevoznik, u lipnju ove godine obnovit će promet između Dubrovnika i Moskve, te također povezati glavni grad Rusije s pulskom zračnom lukom.

Linija Moskva – Pula – Moskva prometovat će od 01. lipnja do 30. rujna, svakodnevno! Kompanija će između Pule i Moskve ovog ljeta obaviti 122 povratna leta sa zrakoplovima tipa B737-800 koji u floti Aeroflota imaju kapacitet od 158 sjedala. U oba smjera bit će dostupno gotovo 40 tisuća sjedala!

Linija Moskva – Dubrovnik – Moskva prometovat će u istom razdoblju kao i linija prema Puli, s istim tipom zrakoplova, pa će i ovdje biti dostupno gotovo 40 tisuća dodatnih sjedala.

Linija Moskva – Split – Moskva prometovat će od 01. lipnja do 30. rujna, svakodnevno!

Također, smanjen je i broj tjednih letova prema Zagrebu. Aeroflot trenutno između Moskve i Zagreba prometuje jednom tjedno. a od 01. svibnja dostupan je i drugi tjedni let (četvrtkom i subotom).

Od 07. lipnja linija između Moskve i Zagreba prometovat će tri puta tjedno (ponedjeljkom, četvrtkom i subotom) što će se nastaviti kroz cijelu ljetnu sezonu (srpanj, kolovoz i rujan). Radi se o značajno manjem broju tjednih operacija s obzirom na to da je Aeroflot do prije nekoliko dana najavljivao svakodnevne letove u špici ljetne sezone, no smanjenje je logično s obzirom na to da će kompanija prometovati direktno prema Dubrovniku i Puli. Na liniji prema Zagrebu Aeroflot će koristiti zrakoplove tipa A320.

Izvor: croatianaviation

 

« Vrati se na prethodnu stranicu