5 stvari koje strancima nedostaju nakon posjeta Rusiji

5 stvari koje strancima nedostaju nakon posjeta Rusiji

5 stvari koje strancima nedostaju nakon posjeta Rusiji. Stranci pričaju što ih je u Rusiji ugodno iznenadilo i što bi od otkrivenog željeli usvojiti u svakodnevnom životu u domovini.

1. Hrana

hrana

Scott Brauer, 34, freelance fotograf iz Bostona  from Boston (Massachusetts, SAD), posjetio Rusiju 4 puta:
Meni najviše nedostaje hrana. Peljmeni, crni kruh, proizvodi od crnog ribiza, mors, suški, šašlik (vrsta ruskih ražnjića).

2. Prijevoz

prijevoz

Alberto Caspani, 39, putopisac iz Milana (Italija), posjetio Rusiju 10 puta:

[Nedostaje mi] vrlo dobra povezanost željezničkog prometa, kao i pravovremena i ljubazna usluga ‘provodnica’ (posluga u vlaku).

3. Internet i mobilne usluge

wifi

Lyndon Poskitt, 38, inženjer strojarstva, extreme racer i putnik iz Yorkshirea (Velika Britanija), posjetio Rusiju 3 puta:
Rusi u velikim gradovima navikli su na besplatnu Wi-Fi vezu u javnom prijevozu, bilo da se radi o autobusu ili metrou, kafićima, zračnim lukama, knjižnicama, fakultetima, hostelima i mnogim drugim mjestima.

4. Trgovine koje rade non-stop i gradovi koji nikada ne spavaju

241Peggy Lohse, 27, turistički bloger i novinar iz Dresdena (Njemačka), posjetio Rusiju 11 puta:
Ako živite u velikom ruskom gradu, sve vam je dostupno: hrana i ljekarne rade non-stop, noćna kina, dostava hrane, instant izrada fotografija, restorani brze hrane i puno prometa.
Sve je dostupan ako živite u velikom ruskom gradu: za hranu i lijekove trgovinama koje rade 24/7, kasno-noćni kina, dostava hrane, tiskanje trenutak fotografija, fast-food restorana i puno prometa.

5. Način na koji se ljudi odnose prema vama i način na koji se smiješe

улыбка

Ajay Kamalakaran, 37, novinar i pisac iz Mumbaija (Indija), posjetio Rusiju 12 puta:
Nedostaje mi idiosinkrazija ruske svakodnevice. Za zemlju u kojoj smiješenje strancima nije dio kulture, nevjerojatno je koliko se često lijepe žene na ulicama osmjehuju “očitim” strancima.

Izvor: https://hr.rbth.com/

Za putovanja u Russiju kontaktirajte nas! Vaš Atlantis travel tim.

« Vrati se na prethodnu stranicu