19-ti Međunarodni Ekonomski Forum u St. Petersburgu

Međunarodni Ekonomski Forum

Međunarodni Ekonomski Forum 18.-20. srpnja održat će se 19. Internacionalni Ekonomski Forum u St. Petersburgu.

Međunarodni Ekonomski Forum

Kao i u predhodnim godinama Forum će okupiti poslovne, političke, akademske i medijske čelnike iz cijeloga svijeta kako bi razgovarali, savjetovali se i poduzeli mjere potrebne za ostvarenje globalnih planova. Zbog trenutnih okolnosti u Rusiji, važno je održavati konstruktivni dijalog koji može dovesti do boljeg razumijevanja i stvoriti temelj za zajedničko donošenje odluka.

Svrha SPIEF-a su rasprave o globalnim izazovima s kojima se suočava svjetsko gospodarstvo, ključnoj problematici u planovima Rusije, razvoj ljudskog kapitala i obrazovanja, proboj novih tehnologija i inovativnih rješenja.

Forum će također biti domaćinom niza političkih i poslovnih događanja na kojima će se dublje analizirati ekonomski plan u Rusiji te nove poslovne mogućnosti širom Euroazije.

 

Planirate li poslovno putovanje u Rusiju i zemlje bivšeg SSSR-a – obratite se agenciji Atlantis Travel. Stručno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći u pronalasku i rezervaciji smještaja, povoljnih avionskih karata, brzo i jednostavno izdati vizu za Rusiju, te pružiti svu potrebnu podršku na putovanju.

…jer putovanje u Rusiju počinje u Atlantis Travel-u

« Vrati se na prethodnu stranicu