Ruska priča: St.Petersburg i Moskva, 6 dana, 02.10. VIZA GRATIS

Ruska priča: St.Petersburg i Moskva, 6 dana/5 noći, 02.-07.10.

CIJENA UKLJUČUJE:

– povratnu zrakoplovnu kartu na direktnim letovima Zagreb-St. Petersburg- Zagreb, ekonomska klasa
– 5 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u St Petersburgu, hotelu 3* u Moskvi, smještaj u dvokrevetnoj sobi
– transfere aerodrom – hotel – aerodrom, hotel – željeznički kolodvor – hotel
– prijevoz na izletima
– St.Petersburg: panoramski razgled grada, Carsko selo, Petergof, Ermitaž
   Moskva: panoramski razgled grada, razgled centra pješice, posjet Kremlju i jedne katedrale.
– vođenje sa lokalnim vodičem na hrvatskom jeziku
– ulaznice za sve objekte
– povratne karte za brzi vlak SAPSAN
– potvrđenje (voucher) za ishođenje ruske vize
– osiguranje od jamčevine, troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena paketa po osobi u kunama

HotelRedovna cijena po osobi  u 1/2 sobiLM cijena po osobi u 1/2 sobiDoplata za 1/1 sobu
3* 5 8905 590 1 090

Cijena na bazi minimalno: 10 osoba!

Za prijave i uplate do 15.09. – VIZA ZA RUSIJU GRATIS

CIJENA NE UKLJUČUJE:

– zrakoplovne pristojbe, obvezna doplata 900 kn po osobi (promjenjive do datuma izdavanja karata)
– vizu (trošak vize 550 kn za gotovinsko plaćanje sa uključenom uslugom posredovanja – cijena za redovni postupak ishođenja 7 radnih dana; hitni ili ekpresni postupak uz nadoplatu)
– putno zdravstveno osiguranje (obavezno za ishođenje vize) – preporučamo i osiguranje od otkaza putovanja
– fakultativne individualne izlete (rezervacija I plaćanje unaprijed) – svi izleti su individualni s vodičem na engleskom jeziku (ili na francuskom, njemačkom, talijanskom, španjolskom jeziku)
– doplatu za jednokrevetnu sobu
– dodatne obroke I usluge koji nisu navedene u programu

VAŽNO!!!

Putovnica mora vrijediti najmanje šest mjeseci od ulaska u zemlju. Kopiju putovnice prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti prodajnom mjestu.
Kategorije hotela odgovaraju službenim lokalnim kategorizacijama.
Cijene zrakoplovnih pristojbi podložne su promjenama i konačni iznos potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
Atlantis zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene tečaja RUB i EUR većih od 1,5%, nedostatka mjesta u ekonomskoj klasi na zrakoplovu, te nedostatku slobodnih soba u hotelima u kojima je predviđen smještaj, promjena cijena ulaznica u objekti, kojise posječuju
Organizator može promjeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda ovisno o radnom vremenu muzeja ili eventualnih gužvi, praznika ili neke situacije više sile nastale u destinaciji.
Fakultativne izlete je potrebno rezervirati unaprijed.

1. dan, utorak – 02.10.: ZAGREB – ST.PETERSBURG

Polazak iz Zagreba direktnim letom u 07:40 h. Predviđen dolazak u St.Petersburg u 11:20 h.Organizirani transfer do hotela uz panoramski razgled grada. Petersburg će Vas očarati svojim ljepotama i višestoljetnom kulturom kojom odiše na svakom uglu. Osnovao ga je car Petar Veliki 1703. god. te ga je ubrzo imenovao i ruskom prijestolnicom. Vidjet ćete najbitniji znamenitosti Petersburga s lokalnim vodičem: Nevsky Prospekt, Dvorcovi, Isaakijevski i Senatski trgovi, Admiralitet, Marsovo polje, Mihajlovski dvorac, ljetni vrt i katedrala Preobraženja, Zimski dvorac, Kazanska katedrala, spomenik Petra Velikog (brončani konjanik), utvrdu Petra i Pavla. Dolazak u hotel. Smještaj. Noćenje. Navečer slobodno vrijeme – predlažemo večernju šetnju Nevskim prospektom i večeru u jednom od mnogobrojnih restorana, te šetnju uz promatranje dizanja mostova. Noćenje.

2. dan, srijeda – 03.10.: ST.PETERSBURG – PETERHOF

Na obali Finskoga zaljeva nalazi se Peterhof koji se naziva i ruski Versailles. Kompleks palača i parkova izgrađen je u baroknom stilu s elementima negotike, neobaroka i klasicizma. Prostire se na površini od 607 hektara. Pažnju će vam zasigurno privući kaskada s 200 brončanih kipova i 64 raskošno izgrađene fontane koje su jedan od najčešćih motiva razglednica i fotografija.

3. dan, četvrtak – 04.10.: ST. PETERSBURG – CARSKO SELO

Doručak u hotelu. Odlazak u Carsko selo. Carsko selo (Pushkin) – ljetna rezidencija carice Katarine Velike. Carsko selo podsjeća na dvorce iz bajki – prelijepo uređeni vrtovi, parkovi, raskošni paviljoni i jezera. Sama palača carice Katarine veliko je i elegantno zdanje s fasadama ukrašenim u raskošnom baroknom stilu te čuvenom Jantarnom sobom, gdje su zidovi obloženi jantarom, a sama težina sobe je 6 tona. Dvorac Katarine Velike i Carsko selo, kojeg je u čast rođenja princeze Elizabete Petar Veliki poklonio svojoj supruzi Katarini, danas predstavlja jedan od najvećih simbola preporoda Rusije i njezine kulture. Povratak u St Petersburg. Noćenje.

4. dan, petak – 05.10.: ERMITAŽ, ST.PETERSBURG-MOSKVA (BRZI VLAK SAPSAN)

Doručak u hotelu. Check-out. Odlazak u Ermitažu, jednom od najvećih muzeja Svijeta. Ova veličanstvena zbirka se skupljala oko 250 godina te sadrži otprilike 3 milijuna umjetničkih djela i spomenika svjetske kulture koji datiraju iz kamenoga doba do modernih vremena. Vidjet ćete djela Titiana, Raffaela, Rembrandta, Rubensa, Moneta. Transfer na željeznički kolodvor. Vlakom ćemo otputovati u Moskvu. Putovanje traje 3,5-4 sata. Dolazak u Moskvu – glavni grad Rusije koji broji više od 13 milijuna stanovnika. Transfer do hotela uz panoramski razgled grada. Bezbrojne kulturne, povijesne i arhitektonske znamenitosti, tajanstvenost i neobičnost ruskog duha kojim je prožeta i mnoštvo različitih turističkih sadržaja čine Moskvu jednom od najzanimljivijih i najpopularnijih svjetskih metropola. Panoramski razgled Moskve, Vožnja starim i novim gradskim ulicama i razgled najpoznatijih znamenitosti: Katedrala Krista spasitelja, Vrapče brdo, Park Gorky, ulica Arbat, kazalište Boljšoj, Novodjevičanski samostan i dr. Dolazak u hotel, smještaj. Noćenje.

5. dan, subota – 06.10.: MOSKVA – KREMLJ

Doručak. Odlazak na razgled centra Moskve pješice: Crveni trg, glavna robna kuća GUM, katedrala Vasilija Blaženog, Lenjinov mauzolej, nacionalni povijesni muzej, zidine Kremlja, Aleksadrov vrt, Manežni trg i još puno toga. Razgled Moskovskog Kremlja, koji nije samo srce Moskve i Rusije nego i najveća utvrda u cijeloj Europi koju je ruski narod očuvao sve do danas. Obilazeći Kremlj saznati ćete što riječ “kremlj” znači, zašto nikada nitko nije pucao iz Car-puške, tko je lijevao Car-zvono, što znači izraz “derati se po cijeloj Ivanovskoj” i kako je to povezano s Kremljom. Slobodno vrijeme. Noćenje.

6. dan, nedjelja – 07.10.: ST.PETERSBURG-MOSKVA-ZAGREB

Doručak u hotelu. Check-out iz hotel ate transfer na željeznički kolodvor. Putovanje brzim vlakom SAPSAN u St.Petersburg (3,5-4 sata). Slobono vrijeme (predlažemo posjet najboljeg shoping centru “Galerija”). Organizirani transfer na aerodrom. Let iz St. Petersburga u 18:50 h. Predviđen dolazak u Zagreb u 20.50 h.  

 


Odaberite vrstu hotela u kojima želite odsjedati:

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Ruska priča: St.Petersburg i Moskva, 6 dana, 02.10. VIZA GRATIS -10 osoba
02.10.20185590,00 kn

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Ruska priča: St.Petersburg i Moskva, 6 dana, 02.10. VIZA GRATIS 1-10 osoba
02.10.20185590,00 kn

Hoteli

HoteliStars
Nadoplata za jednokrevetnu sobu: izaberite broj osoba


Opcije ture i datumi

Ruska priča: St.Petersburg i Moskva, 6 dana, 02.10. VIZA GRATIS

dodatni izleti
Kontakt informacije

Cijena po osobi:
Nadoplata za jednokrevetnu sobu:
« Vrati se na prethodnu stranicu