Sankt Peterburg

Grad veličanstvene ljepote i jedan od simbola Rusije. Osnovan i sagrađen prema ukazu Petra Velikog prije tri stoljeća na obalama Baltičkog mora, a po uzoru na tadašnje europske prijestolnice. Raskošne palače, brojne crkve i katedrale, svjetski poznati muzeji i kazališta, te iznimna arhitektonska baština čine ovaj grad posebnim mjestom koji se s pravom ubraja u vrh svjetskih turističkih destinacija.

Putovanje u St.Petersburg i Moskvu daje Vam mogućnost upoznati nevjerojatna kulturna i povijesna blaga velikih ruskih gradova.

Opipajte povijest Rusije : 7 najpoznatijih muzeja Moskve i St Petersburga

NOVA 2019. GODINA U RUSIJI: ST.PETERSBURG I MOSKVA IZ BEOGRADA, 29.12., 8 DANA

Ako želite osjetiti pravi novogodišnji duh, uroniti u svijet praznika i bajke, osjetiti rusku zimu pozivamo Vas na nezaboravni provod u St.Petersburgu i Moskvu.

Moskva - Kremlj

Klasična romantika Ruskih gradova Sankt Petersburg i Moskva iz PuleSankt-Peterburg – smješten na sjeveru Rusije, na obali rijeke Neve, grad pun kulture i povijesti, dramatičnih događaja i slavnih povijesnih ličnosti. Ljepoti ovog grada doprinosi stotinjak […]

St. Petersburg se ponosi svojom arhitekturom koja se ubraja među najljepše u Europi. Ljepoti grada doprinijelo je stotinjak većih i manjih mostova kojim se premostilo mnogo riječnih kanala, i zbog toga se ovaj grad često naziva „sjeverna Venecija“.

>