Sankt Peterburg

Grad veličanstvene ljepote i jedan od simbola Rusije. Osnovan i sagrađen prema ukazu Petra Velikog prije tri stoljeća na obalama Baltičkog mora, a po uzoru na tadašnje europske prijestolnice. Raskošne palače, brojne crkve i katedrale, svjetski poznati muzeji i kazališta, te iznimna arhitektonska baština čine ovaj grad posebnim mjestom koji se s pravom ubraja u vrh svjetskih turističkih destinacija.

Pozivamo Vas na putovanje kroz 3 baltičke zemlje, koje će Vam omogućiti uživanje u fascinantnoj atmosferi proteklih stoljeća. Tijekom putovanja vidjeti ćete najzanimljivija mjesta, slušati zanimljivu priču vodiča o bogatoj povijesti tih prekrasnih gradova.

NOVA 2019. GODINA U RUSIJI: ST.PETERSBURG I MOSKVA IZ BEOGRADA, 29.12., 8 DANA

Ako želite osjetiti pravi novogodišnji duh, uroniti u svijet praznika i bajke, osjetiti rusku zimu pozivamo Vas na nezaboravni provod u St.Petersburgu i Moskvu.

Najromantičniji start godine “Grimizne jedra” na obali Finske zaljeva u St.Petersburgu. Maraton u kojem će se kapetan i Assol sresti, pa čak i protirčati svoji vlastiti maraton.

Želimo Vas upoznati sa ljepotama ne samo St.Petersburga, nego i ostalih predivnih mjesta sjeverno-zapadne Rusije. Valaam i Pečori su najpoznatiji kao mjesta za vjerska hodočašća. Mir i misticizam stjenovitih obala, borovih šuma, azurnih voda i presjek ruske kulture i povijesti od 12. do 18. stoljeća privlače i mnoge koji žele maknuti od ostatka svijeta.

Mostovi u St. Petersburgu

Za vrijeme bijelih noći u gradu na Nevi želimo Vam pokazati sve najbolje od ruskih prijestolnica: St.Petersburga i Moskve.

Iskoristite savršenu priliku da bolje upoznate nevjerojatnu Moskvu i uživate u prelijepom St. Petersburgu. Doživite nezaboravnu romantiku ova dva čarobna grada i uživajte u prizorima dana i noći koji će Vas ostaviti bez daha.

Pozivano Vas na luksuzno putovanje u raskošni St.Petersburg

Moskva - Kremlj

St. Peterburg i Moskva je savršena destinacija za one koji su zainteresirani za kulturu i povijest.

Ne propustite priliku otputovati u St Petersburg direktnim letom Croatia Airlinesa, u grad čije znamenitosti svakodnevno mame turiste iz cijeloga Svijeta!

>