Sankt Peterburg

Grad veličanstvene ljepote i jedan od simbola Rusije. Osnovan i sagrađen prema ukazu Petra Velikog prije tri stoljeća na obalama Baltičkog mora, a po uzoru na tadašnje europske prijestolnice. Raskošne palače, brojne crkve i katedrale, svjetski poznati muzeji i kazališta, te iznimna arhitektonska baština čine ovaj grad posebnim mjestom koji se s pravom ubraja u vrh svjetskih turističkih destinacija.

Romantika bijelih noći u St. Peterburg-u

“Grad bijelih noći” – tako često zovu jedan od najljepših gradova na svijetu. Posjetite St Petersburg za vrijeme bijelih noći, kad se stvara jedinstvena atmosfera koja i tijekom cijelog ljeta prepoznatljiva je u cijelom Svijetu.

Nogomet je sigurno jedan od najpopularnijih sportova u Svijetu. Organizatori planiraju rekordni broj navijača na utakmicama, čak milijun navijača. Podržimo vatrenih zajedno!

Ne propustite priliku otputovati u St Petersburg, u grad čije znamenitosti svakodnevno mame turiste iz cijeloga Svijeta!

Moskva – glavni grad Rusije, jedna od najvećih kulturnih destinacija Svijeta te St Petersburg – ruski prozor u Europu, Sjeverna Venecija, grad muzej , nacionalno blago Rusije… Ne propustite priliku posjetiti 2 glavnih grada Rusije

>